Show

Komentari 2

Poziv od idola: Thompsonu je gitarist Gunsa ukrao bubnjara

Poziv od idola: Thompsonu je gitarist Gunsa ukrao bubnjara

Ivica Bilić već pet godina svira u bendu Marka Perkovića, a s američkim rokerom snimio je spot u Splitu. S gitaristom Guns N’ Roses sprijateljio se prošlo ljeto

Sretan sam i ponosan zbog kolegina uspjeha. Svi iz benda smo 2012. bili na koncertu Guns N’ Rosesa u Areni u Splitu. I ja sam nekad nosio majice s logom benda, a njihova najdraža pjesma mi je ‘November Rain’, kaže Thompson.

Ivica Bilić Ike (35), bubnjar koji već pet godina svira u bendu Marka Perkovića (48), gostovao je u spotu “Don’t Know Who To Pray To Anymore” američkog rokera Rona “Bumblefoot” Thala (45). Snimali su ga u Dioklecijanovoj palači i na Kliškoj tvrđavi, gdje se radila i hit TV serija “Igra prijestolja”. Ivica se s gitaristom koji od 2006. svira s kultnim američkim bendom Guns N’ Roses sprijateljio prošlo ljeto.

- Bumblefoot obožava Split i često nam dolazi u goste. Oduševljen je ljudima i gradom te želi znati sve o povijesti Splita, a lani je čak kod nas vodio gitarsku radionicu. Tako smo se i upoznali - rekao je Ivica. I on je u mlađim danima slušao Gunse. Najdraža su mu prva tri albuma, a svirka s Axlom Roseom (53) i dečkima iz benda bila bi mu, kaže, ostvarenje snova.

- To je kao da me pitate bih li volio igrati za Hajduk - smije se Ike.

Osim što svira s Thompsonom, za kojega kaže da je šef za poželjeti, Bilić svira i u splitskom metal bendu Stimulans.

Najčitaniji članci