Obavijesti

Show

Komentari 291

Pretjerala: Ivana Vida pozvala na javno sramoćenje djevojke...

Pretjerala: Ivana Vida pozvala na javno sramoćenje djevojke...
6

Djevojka se s ružnim komentarom o mom suprugu zakačila na krivu osobu! Zašto šutjet? Zato što sam žena poznatog nogometaša i pritom ne iznosit svoje mišljenje, upitala se supruga nogometaša Domagoja Vide

VIDEO

Bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida (24) objavila je fotografiju supruga, nogometaša Domagoja Vide (29) na profilu svoje društvene mreže, ali komentar jedne od njezinih pratiteljica na račun izgleda reprezentativca nije joj se ni najmanje svidio. Oštro je uzvratila i pozvala na, kako je opisala, 'javno sramoćenje' djevojke koja je autorica sporne objave. Gospođa Vida cijelu je noć provodila internu istragu među obožavateljima koje je pozvala da joj pomognu identificirati autoricu komentara. 

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

Sve je 'zapaprio' komentar da 'mora imati želudac za spavati s takvim mužem'. Ivana je bila toliko bijesna da je javno objavila adresu djevojke, što je protuzakonito prema Zakonu o zaštiti podataka i privatnosti na internetu, koji kaže da se osobni podaci od neke druge osobe ne smiju javno dijeliti osim ako ta osoba nije pristala.

Ivana Vida odbrusila kritičarki na Instagramu: Plitka si osoba
Ivana Vida odbrusila kritičarki na Instagramu: Plitka si osoba

- Molila bih da mi se prijatelji, roditelji od dotične djevojčice ne ispričavaju već bolje da porade na odgoju i kulturi svoje prijateljice/kćeri, a kod mene može doći na savjete kako imat lijep život i uz to dečka/muža koji ju obožava. Jasno joj treba biti da ja ne zaboravljam - napisala je Ivana. Dala je do znanja kako s njom nema šale i da će poduzeti sve kako bi takvima, stala na kraj.

- Lijepo je vrijeđat čovjeka s kojim imam dijete? Na stup srama odmah! Moj muž je toliko velikodušan kada sam ja u pitanju i ispunjava apsolutno sve moje želje - tako da smo odlučili platiti liječenje dragoj 'odvjetnici'! Znam već u startu da će liječenje biti  jako skupo jer je ovo ipak jedan ozbiljan slučaj, ali vidite kakva sam ja HUMANITARKA - napisala je bivša manekenka. Iako joj je nepoznata djevojka u komentarima savjetovala da ne odgovara na komentare na javnom profilu, Ivana nije odustala od nauma da djevojka 'plati' za ono što joj je učinila.

- Nakačila se na krivu osobu! Zašto šutjet? Zato što sam žena poznatog nogometaša i pritom ne iznosit svoje mišljenje, bit zakopčana u rolku i imat flaster na ustima - naglasila je. Supruzi nogometaša su zatim 'popustile su kočnice' pa više nije birala riječi kojima je prozivala djevojku. Nazivala ju je pogrdnim imenima, a obožavatelji su ju u tome podržavali, nazivajući je njihovom 'kraljicom', a ona je sve javno objavila.

Ivana Vida ljuta zbog računa za vodu: Ne želi platiti 690 kuna
Ivana Vida ljuta zbog računa za vodu: Ne želi platiti 690 kuna

- Srećom imam super odvjetnike! A ona kao 'školovana odvjetnica' bi trebala znati za što je sve mogu kazneno teretit - zaprijetila se za kraj gospođa Vida. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 291
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu