Obavijesti

Show

Komentari 69

Poznate Hrvatice komentiraju fatalnog Talijana: 'Je li u redu ako kažem da je bezvezan?'

Poznate Hrvatice komentiraju fatalnog Talijana: 'Je li u redu ako kažem da je bezvezan?'
8

Frontmen talijanskog pobjedničkog benda Måneskin na internetu je brzo proglašen novim seks-simbolom, a naše voditeljice i influencerice odlučile su svima dati na znanje smatraju li ga one privlačnim ili ne

O pjevač Damianu Davidu (22) bruje svi na internetu. Osim što je njegov bend Måneskin odnio pobjedu Eurosonga u Italiju, tu su i komentari njegovog poljupca s bubnjarem Ethanom Torchiom (20), opovrgnute optužbe da je na prijenosu uživo šmrkao kokain te naravno, njegov izgled. Dok se neki bune oko šminke, nalakiranih noktiju i štikli, drugi su ga proglasili seks-simbolom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Poznate Hrvatice također su odlučile podijeliti svoja mišljenja o mladom pjevaču na društvenim mrežama. Od većine komentatorica David je mlađi više od desetljeća, a to da je zauzet nisu komentirale.

Voditeljicu Mirnu Maras Batinić (42) dvadeset godina mlađi glazbenik nije impresionirao.

- Evo, ja ne znam, možda ne vidim dobro... to je lik o kojem svi pričaju?! Žene poludjele - napisala je i dodala da je njoj "bezvezan".

Nakon toga je podijelila poruke koje su joj pristigle da se mnogo njih slaže s njom, a i jedna poruka koja joj je rekla da su poludjele "cure njegovih godina, a ne žene", što je voditeljici TV Binga bilo smiješno.

Dotle je blogerica Ella Dvornik (30) podijelila sliku Damiana u kariranoj suknji i pohvalila ga.

- Za dobrim konjem prašina se diže. Uvijek i zauvijek. To je pravilo za sva vremena - napisala je kratko.

Tončica Čeljuska  (53) slaže se s Ellom i predviđa mu svjetsku slavu. Nazvala ga je "neodoljivom kombinacijom arhetipskih rokera".

- Štreberica kakva jesam, i zaljubljena u sve talijansko, zapratila sam pobjednika Eurosonga Damiana na svim platformama - priznala je. Ne znamo je li zapratila i druge članove benda ili samo frontmena.

Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara (34), koja se također natjecala na Eurosongu, podijelila je sliku Damiana s pressice gdje je pokazao svoje vrtoglavo visoke potpetice.

- Nemojte to shvatiti tako ozbiljno - napisala je na engleskom, ne objašnjavajući što je točno "to".

Nešto kasnije podijelila je snimku pjevača u kojoj se vidi da se veseli što je za njega saznala šira publika.

- Ville Valo ode u penziju i pojavi se... Damiano David - uz to je dodala emoji sa zvjezdicama u očima.

I dok sve ostale raspravljaju žele li ili ne žele biti s njim, glumici Bojani Gregorović-Vejzović (49) rekli su da izgleda kao mladi pjevač u njezinoj ulozi u predstavi 'Obavezan smjer'. Bojanu, koja nije ni znala o kome je riječ, usporedba je nasmijala i shvatila je komentar kao kompliment.