Show

Komentari 12

Poznati YouTuber ostao visjeti na najdužem ziplineu u Europi

Poznati YouTuber ostao  visjeti na najdužem ziplineu u Europi

Zbog jakog vjetra, YouTube zvijezda Matija Lazarević LayZ (19) zapeo je na najdužem ziplineu u Europi. Dok je čekao pomoć, nije paničario nego je zbijao šale

Kad me pitaju što radim, a ništa, evo visim, kazao je uz smijeh poznati hrvatski YouTuber. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Umjesto da je projurio najdužim ziplineom u Europi, pobjednik prošlogodišnjeg on line talent showa VideoStar na njemu je zapeo.

Prije vožnje, djelatnici Sportsko rekreativnog centra "Bijeli vrh" upozorili su kako je jaki južni vjetar znak da bi moglo doći do problema prilikom spuštanja. A to se onda i dogodilo. Zbog tehničkih problema radnici nisu mogli odmah doći do njega pa je poznati prankster pomoć čekao neko vrijeme. 

No Matija Lazaervić LayZ naviknut je na adrenalin jer su njegovi videi puni prankova i napetih izazova. A ako i vi želite biti YouTube zvijezda ne propustite JoomBoosov najzabavniji talent show VideoStar.

Pokažite svoj talent i snimite video do tri minute pa ga pošaljite na  videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte, prijavite se do 22. listopada.

Žiri u sastavu poznatih faca kojima se YouTube itekako zavukao pod kožu predvodit će Igor Barberić, Filip Dizdar, Sanja Agić, Igor Belan i Mario Petreković. No tko će pobijediti odlučujete vi, gledatelji.

Stoga ne čekajte, snimite se i osvojite YouTube.
 

Najčitaniji članci