Show

Komentari 3

Poznati s djecom na premijeri filma 'Asterix: Grad bogova'

Poznati s djecom na premijeri filma 'Asterix: Grad bogova'

Među oduševljenom publikom mogla su se uočiti brojna poznata lica poput Olje Vori, Lane Zrnić, Renate Končić Minee, Jasne Palić Picukarić, Renea Bitorajca...

Uz pomoć čarobnog napitka i nekolicine pripadnika svoga plemena dvoje golorukih Gala odbilo je napad rimske legije koja je u nedjelju pokušala ući u njihovo malo selo u CineStaru Zagreb. 

Mario Petreković (Asterix) i David Vurdelja Baby Dooks (Obelix) nakon ove uspješne akcije svoju su snagu pokazali i svima koji su se okupili na premijeri filma 'Asterix: Grad bogova' dižući pred zadivljenim mnoštvom ogromno kamenje i hrvajući se s veprom. 

Među oduševljenom publikom mogla su se uočiti brojna poznata lica poput  Olje Vori, Lane Zrnić, Renate Končić Minee, Jasne Palić Picukarić, Aleksandra Kostadinova, Renea Bito­rajca, Sanje Marin Ožbolt, Mirjane Mikulec i Biance Matković. Svi oni, zajedno s najmlađim članovima svojih obitelji, došli su prvi pogledati ekranizaciju jedne od najpoznatijih epizoda slavnoga stripa Renéa Goscinnyja i Alberta Uderza te uživati u jedinstvenom showu kojeg su prije projekcije izvela dva trenutačno najpopularnija zabavljača u Lijepoj Našoj, a koji su u filmu glavnim likovima posudili svoje glasove.

Film 'Asterix: Grad bogova' dolazi pretpremijerno na velika platna 29. siječnja u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Najčitaniji članci