Show

Komentari 0

Poznati saksofonist Geržina slavi 50. rođendan u Komediji

Poznati saksofonist Geržina slavi 50. rođendan u Komediji

Prigodnim koncertom u kazalištu Komedija, 23. veljače, Igor Geržina proslavit će svoj 50. rođendan, uz brojne poznate goste glazbenike

Hvaljeni hrvatski saksofonist Igor Geržina sprema posebno iznenađenje za svoju publiku u nedjelju 23. veljače u zagrebačkom kazalištu Komedija. Naime, svoj pedeseti rođendan odlučio je proslaviti u društvu prijatelja i vrsnih glazbenika. Ovom prigodom Igor priprema samo najbolju glazbu za sve prisutne na koncertu pod nazivom 'Na pola puta'.

Gosti koji će upriličiti koncert su brojni poznati glazbenici: Massimo, Gabi Novak, Vanda Winter, Saša Lozar, Ivana Kindl, Zagrebački kvartet saksofona, Ervin Baučić i zbor Mozartine.

- Nakon što je moj koncert 'Saksofon i ja - naših prvih 30 godina' izazvao golemi interes i tražila se karta više, često dobivam upite o tome kada će novi koncert. Već tada sam shvatio da bi bilo izvrsno ponovno napraviti nešto slično. Spojit ću proslavu okruglih 50. godina života s koncertom i time publici pokloniti još jednu odličnu svirku s vrhunskim gostima. Spremamo puno slatkih iznenađenja, kao što i priliči jednoj rođendanskoj proslavi, otkriva nam Igor.Popularni saksofonist višestruki je dobitnik nagrade Porin, nagrade Status te brojnih drugih nagrada i priznanja. Njegove skladbe mogle su se čuti i na američkim radio postajama gdje su ga voditelji simpatično prozvali „Croatian Sensation“. Osim toga, Igor ima i pjesmu posvećenu svojem psu, francuskoj buldogici Duški, album s božićnim pjesmama, kao i album s obradama najljepših dalmatinskih pjesama.

Koncertom 'Na pola puta' Igor će publici ponuditi velik dio svojeg dugogodišnjeg stvaralaštva. Odsvirat će najbolje skladbe sa šest studijskih albuma, a izvest će i brojne pjesme nastale u suradnji s mnogim poznatim glazbenim imenima.

Igorovi koncerti prava su poslastica za glazbene znalce pa ne sumnjamo da će tako biti i ovom prilikom te da ćemo svi zajedno tu večer uživati i na najljepši mogući način podržati stvaralaštvo i proslaviti rođendan ovog vrhunskog umjetnika.

Koncert počinje u 19:30 sati, a cijena ulaznice je 120 kuna. Ulaznice se može kupiti putem sustava ulaznice.hr

Ne propustite ovaj jedinstveni glazbeni događaj i nabavite svoje ulaznice na vrijeme!

Najčitaniji članci