Show

Komentari 0

Poznati sportaši partijali uz plesne hitove u NOI na Zrću

Poznati sportaši partijali uz plesne hitove u NOI na Zrću

Kako party sezona doseže svoj vrhunac, tako iz dana u dan možemo susresti sve više poznatih ličnosti koji svoj aktivni odmor provode upravo u NOI

Gotovo svakog dana u NOI možete primijetiti simpatična lica hrvatskog javnog života, pa su se tako sinoć u klubu dobro proveli i poznati sportaši Silvio Marić i Stipe Drviš. Osim njih, u NOI smo mogli primjetiti i Renea Bitorajaca sa suprugom, Maria Petrekovića Fizikalaca, Igora Biščana, Daria Šimića i mnoge druge.

Iako se u NOI već partija punom parom svi jedva čekaju vrhunac sezone -  6.8. kada počinje glazbeni mega karneval Circus Maximus, na kojem će nastupiti globalni teškaš Calvin Harris, Laidback Luke te SuperMartXe.

O Calvinu i Lukeu zaista ne treba trošiti puno riječi, ali trebalo bi naglasiti kako je SuperMartXe, u scenskom smislu, jedan od najboljih show programa koji je ikada postojao. Vrhunska glazba, neprikosnovena animacija i vizualni efekti pomiču granice svega do sada viđenog. SuperMartXe djeluje već osam godina i upisan je u Guinnessovu knjigu rekorda kao show koji je okupio najviše posjetitelja u jednom klubu. Također, dobitnik je prestižne nagrade DeeJay Mag za najbolji party na Ibizi. Priredivši više od 300 performansa u više od 40 zemalja, SuperMatrXe je ugostio neke svjetski poznate zvijezde, kao što su Black Eyed Peas, Paris Hilton, Dennis Rodman, Tommy Lee I mnogi drugi. Ovaj spektakularan scenski doživljaj potpomognut je vrhunskim zvukom koji potpisuju Macy Gray, Enrique Iglesias, Don Omar, Juan Magan i Jennifer Lopez.

Noa Beach klub i 24sata predstavljaju glazbeni spektakl Circus Maximus koji ovo ljeto samo u NOU na Zrću dovodi svjetsku megazvijezdu Calvina Harrisa! 

Ulaznice za spektakularni festival Circus Maximus, koji se od 6. do 8. kolovoza održava u Beach klubu Noa, potražite na prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr i www.entrio.hr 

Više informacija o samom festivalu potražite na Facebook stranici Circus Maximus.

Najčitaniji članci