Show

Komentari 46

Pozvali građane: Pula će se u Areni oprostiti od Balaševića...

Pozvali građane: Pula će se u Areni oprostiti od Balaševića...

Ne znajući da će mu to biti jedan od posljednjih koncerata, Balašević je u kolovozu 2019. godine tisućama obožavatelja, također u pulskoj Areni, priredio nezaboravan spektakl

Iz Grada Pule priopćili su u subotu da će Pula odati počast popularnom kantautoru Đorđu Balaševićevu, i na dan ispraćaja će u pulskoj Areni puštati Balaševićeve pjesme, a građani će se moći oprostiti od njima omiljenog pjevača uz njegove pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Po želji moći se zapaliti svijeću ili ostaviti simboličnog, plišanog, bijelog zeca, izvijestili su večeras iz Grada Pule. Navode kako je za Pulu i Istru ovaj svestrani kantautor imao posebne emocije pa je tako prvi koncert u Republici Hrvatskoj Đorđe Balašević imao 2001. godine upravo u pulskoj Areni.

- Ne znajući da će mu to biti jedan od posljednjih koncerata, Balašević je u kolovozu 2019. godine tisućama obožavatelja, također u pulskoj Areni, priredio nezaboravan spektakl - ističu iz Grada Pule.

- Dan ispraćaja bit će pravovremeno najavljen te se pozivaju građani da se pridržavaju epidemioloških mjera, koje podrazumijevaju fizičku distancu, i da nose zaštitne maske za lice. Ulaz u Arenu bit će slobodan, a ulazit će se na glavni ulaz, dok će izlaz biti organiziran na suprotnoj strani - kažu iz Grada.

Dodaju kako su tim povodom u subotu pulska Arena i veliki rotor u Šijani osvijetljeni prigodnom bijelom bojom.Popularni vojvođanski kantautor i pjesnik, poznat po brojnim baladama i šansonama, umro je u petak od upale pluća izazvane koronavirusom.

Najčitaniji članci