Show

Komentari 14

Pratiteljica 'oplela' po Nikolini zbog tetovaže: 'Što će ti? Moraš u gaćicama hodati da pokažeš'

Pratiteljica 'oplela' po Nikolini zbog tetovaže: 'Što će ti? Moraš u gaćicama hodati da pokažeš'

Tutić je tetovažu napravila jer voli slikanje, priču i umjetnost. Tvrdi kako je tetovirala sve ono što voli. Priznaje kako ju je boljelo, ali da se naposljetku doista isplatilo

Konobarica Nikolina Tutić (31) iz Svete Nedelje prije nekoliko dana bila je na tetoviranju. Dala je napraviti ukras tintom preko čitavoga bedra. Fotografiju tetovaže podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikolina pere automobil

Ako je suditi prema komentarima, tetovaža se mnogima svidjela. No, dobila je i nekoliko kritika nakon što je pozirala u gaćicama kako bi pokazala novu tetovažu.

- Ovo s gaćicama je ipak malo previše, a tetovaža može proći dok si mlada. Što ćeš sa 60, 70 godina? Uostalom, moraš hodati u gaćicama da bi je pokazala. Što će ti onda, ne vidim svrhu - napisala joj je jedna od pratiteljica. 

No, Nikolina je brzo uzvratila. 

- Dobro ste rekli, ne vidim svrhu vašeg komentara. Vi se očito nikada niste šetali na plaži u gaćicama kad vam je to bed?! Tetovaža je moj izbor, ugodan dan i vama - odrješito je napisala Tutić.

Nikolini je ovo treća tetovaža te je zadovoljna.

- Odlučila sam se za tetovažu jer volim slikanje, priču i umjetnost. Tetovirala sam sve ono što volim. Boljelo je, ali se isplatilo - ispričala je Nikolina za RTL, no pravo značenje motiva zadržala je za sebe. Inače je riječ o ružama pored kojih stoji kratka poruka: 'Jedna ljubav'. Između ostalih, brojni pratitelji poručili su joj kako je ovo doista 'umjetničko djelo'.

 

 

 

 

Najčitaniji članci