Obavijesti

Show

Komentari 55

'Pravi poklon': Došla privatnim avionom, otišla s Ferrarijem...

'Pravi poklon': Došla privatnim avionom, otišla s Ferrarijem...
11

Nije Ferrari, ali imam ja traktor, nudili su joj drugi svoja vozila, ali Vučelić je ostala nijema. Nastavila je raditi ono što najbolje zna. Stavljati golišave fotografije na Instagram

VIDEO

Ključ za uspješnu vezu, napisala je najpoznatija balkanska starleta Soraja Vučelić (32) uz fotografiju sebe s ključevima novoga Ferrarija.

Iako je pratitelje na Instagramu naviknula na fotke s luksuznih putovanja, skupocjenih šopinga, ovakav poklon, navodno od dečka ruskog milijardera, nitko nije očekivao.

Jedino možda Soraja. Jer samo koji dan prije nego što je dobila ključeve nove jurilice, pohvalila nam se bujnim poprsjem iz privatnog aviona.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:02

- Trud joj se očito isplatio - šalili su se pratitelji na račun starlete, koju u zadnje vrijeme povezuju s Duškom Tošićem.

- Nije Ferrari, ali imam ja traktor - nudili su joj drugi svoja vozila, ali Vučelić je ostala nijema. Nastavila je raditi ono što najbolje zna. Stavljati golišave fotografije na Instagram.

Podsjetimo, Soraja se od prošle godine nalazi na popisu sigurnosno interesantnih osoba koje nisu dobrodošle, tj. ne mogu prijeći granicu i ući u Srbiju. U svibnju je vraćena iz zračne luke nakon što je iz Crne Gore sletjela u Beograd.

Čim je kročila na srpsko tlo, rečeno joj je da, u skladu sa Zakonom o strancima, na osnovu kojeg se bez posebnog obrazloženja ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili sigurnosti države i njezinih građana, više ne može boraviti u Srbiji. Kako bi udobrovoljila policiju, smjestila je svodniku Mihajlu Maksimoviću, rekao je izvor blizak istrazi o aferi o podvođenju pjevačica i voditeljica za Kurir. 

Naime, iako živi u Srbiji, Soraja nema njihovo državljanstvo. 

- Ona je crnogorska državljanka, ali je do tada živjela u Srbiji. Otkad joj je zabranjen dolazak u Beograd, ona je na razne načine i preko različitih ljudi pokušavala da je skinu s tog popisa. Nedavno se dosjetila da pomogne srpskim istražiteljima u uhićenju Maksimovića, u nadi da će joj biti dopušteno da se vrati u Srbiju - nastavlja svoju priču izvor. 

NEVJERNI SU I ZLI: Ovi horoskopski znakovi su najgori partneri u vezama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin