Obavijesti

Show

Komentari 10

Pravi romantik: Mišo slavio u restoranu i navijao za Dinamo

Pravi romantik: Mišo slavio u restoranu i navijao za Dinamo
3

Umjesto u rodnom Šibeniku, Mišo Kovač ljeto će provesti u slovenskom gorju jer teško podnosi vrućine. Na odmor ovaj put vodi i novog ljubimca, psa Amora Thora

VIDEO

Slavljenika Matu Mišu Kovača obradovali su dobri liječnički nalazi pa je suprugu Lidiju izveo na ručak, a večer su proveli gledajući nogometnu utakmicu.

Šibenski pjevač je za 72. rođendan, koji je proslavio u utorak, voljenu Lidiju počastio u zagrebačkom restoranu. Isto je napravio i prošle godine.

- Ujutro je bio na kontroli kod liječnika. Zdravlje mu je, nasreću, dobro. Navečer smo zajedno gledali Ligu prvaka. Na programu je bila utakmica između Fola i Dinama. Navijali smo, naravno, za Dinamo - rekla je Mišina supruga Lidija. Par će još neko vrijeme biti u Zagrebu, a onda na dva tjedna idu u Pohorje, gdje će Mišo najviše šetati i plivati u bazenu. Ovo, kao ni prošlo ljeto, ne idu na more jer pjevač teško podnosi vrućine. Par će u Sloveniju povesti i novog ljubimca, osmomjesečnog psa Amora Thora.

- To je talijanska vrsta Cane Corso, poznata kao vjerni pratitelji, čuvari i lovci - objašnjava Lidija. Supružnici su se u siječnju ove godine oprostili od mezimca zlatnog retrivera Soloa. Imali su ga oko 12 godina. Voljeli su ga, kažu, kao člana obitelji i bili su nerazdvojni.

- Nakon što je uginuo, na preporuku veterinara uzeli smo drugog psa. Amor Thor često s nama ide na Sljeme. Uživamo u prirodi i svježem zraku. Mišo ga osobito voli i tetoši - kaže Lidija, koja je dva dana prije muževa rođendana slavila svoj 41.

- Darovao mi je buket crvenih ruža. Skrivao ga je u autu dok nije otkucala ponoć - hvali se Lidija. Što je ona njemu darovala za 72. rođendan, nije htjela otkriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin