Obavijesti

Show

Komentari 27

Predrag Raos: Kondom mi je super dar jer ga nabijem na k...

Predrag Raos: Kondom mi je super dar jer ga nabijem na k...
6

Prijateljica se jednom našalila i književniku donijela kondom kao poklon. Kristini Lumbar prijateljica je jednom prilikom poklonila kalkulator, Maju vesele putovanja

VIDEO

Književnik ne očekuje novogodišnje darove niti ih šalje drugima. Predrag Raos (50) kaže kako prijatelje daruje kad vidi nešto lijepo, a ne zato što su blagdani. Ipak, prisjetio se omiljenog dara.

- Prijateljica se našalila i donijela mi kondom. Rekao sam joj da mi je to odličan dar jer ga mogu nabit na k... - kroz smijeh se prisjetio Raos. Manekenka Kristina Lumbar (28) uvijek je dobivala originalne darove.

- Jednom mi je dečko, koji je tad živio u inozemstvu, pozvonio na vrata točno u ponoć. To mi je bio najdraži dar - ističe Lumbar. Dodaje kako nikad neće zaboraviti da joj je prijateljica darovala kalkulator.

- Pitala sam se što će mi to? Onda sam shvatila da će mi dobro doći za cjenkanje u Tajlandu - objasnila je. Spisateljici Vedrani Rudan drag je dar koji je dobila od kćeri, privjesak za ključeve s fotografijom kćeri i unuke.

Obožavatelj joj je poslao voodoo lutke     

Maju Šuput (32) uvijek obraduje kad joj dečko daruje putovanje u Ameriku ili neku egzotičnu zemlju. Prije nekoliko godina obožavatelj joj je na kućnu adresu poslao dar od kojeg se naježila.

- Dobila sam lutke koje podsjećaju na voodoo lutkice - prisjetila se. Kad bi dobila pticu, vratila bi je zato što ih se boji od djetinjstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina