Obavijesti

Show

Komentari 0

Predstavljeno novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Predstavljeno novih pet hitova u utrci za Cesaricu
5

Publika će tijekom sljedeća dva tjedna na službenoj web i Facebook stranici, te na Viber profilu Cesarice moći glasovati za hit godine

VIDEO

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a kako bi se publici predstavio što veći broj najuspješnijih i najpopularnijih pjesama, svakog mjeseca u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr, objavljuje se pet pjesama koje u tom mjesecu konkuriraju za Cesaricu.

Svaki mjesec, ona pjesma koja među pet predloženih hitova osvoji najveći broj glasova publike, bit će nominirana za Cesaricu te kao hit mjeseca ulazi u drugi krug glasovanja koje će se održati u prosincu. Publika će tada između nominiranih pjesama birati hit godine koji će osvojiti glavnu nagradu - Cesaricu.

Nakon završenog glasovanja za pjesme predložene u mjesecu svibnju, zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „S tobom“ koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

Pjesme koje su u konkurenciji za laskavu titulu Hita mjeseca u lipnju su: Mia “Bezimeni”, Franka "Crazy", Vatra ft. Massimo “Nama se nikud ne žuri”, Zsa Zsa “Pruži mi ruku” te Mile Kekin “Reno 4”.

VIDEO

Za predložene pjesme s liste za lipanj publika može glasovati do petka, 29. lipnja u ponoć, putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica, Viber javnog profila Cesarica i službene web stranice.

VIDI OVO: Mračna prošlost ubijenog repera; tukao trudnu curu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin