Obavijesti

Show

Komentari 6

Prekid prijenosa: Nakon Petra Vlahova više ni tehnika ne radi

Prekid prijenosa: Nakon Petra Vlahova više ni tehnika ne radi
5

VODITELJ PROTIV VODITELJICE: Petar Vlahov i Ana Domišljanović ispali su iz showa. Od njih su u plesu odluke bolje otplesali Mila Horvat i Robert Schubert

VIDEO

Prekid prijenosa Plesa sa zvijezdama trajao je otprilike tri minute, a dok gledatelji nisu mogli vidjeti što se događa u studiju, Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac pripremili su pravi mali show za prisutne navijače. Nakon prestanka emitiranja publika je spontano počela pljeskati, a Sanja je 'dovukla' Hrvoja iz sobe za odmor na plesni podij. Oni su tada zaplesali slobodnim stilom i oduševili sve prisutne. Glasnogovornik HRT-a Zvonimir Mamić objasnio nam je da su za prekid, koji se dogodio nakon nastupa Petra Vlahova, krivi mali tehnički problemi.

- Nakon Petra više ni tehnika ne radi - prokomentirala je Barbara Kolar nakon povratka u eter. 

Sanja i Hrvoje nastupili su odmah nakon prekida i na njihovom nastupu vidjelo se da su bili dobro raspoloženi. Dinko Bogdanić rekao im je da su izgledali lijepo, ali da je u njihovoj sambi bilo i grešaka.

- Sanja, punašni ste, a vitki - rekla je Milka Babović, a oduševljena Sanja za kompliment joj je uzvratila pusom.

Petar Vlahov i Ana Domišljanović ispali iz showa

Objektivno, nema se što prigovoriti odluci žirija. Poručio bih zvijezdama koje će se natjecati u budućim sezonama da ovo nije samo promocija, treba puno raditi i trenirati. Sretan sam i što sam ovako daleko dogurao, rekao je Petar Vlahov nakon što je žiri jednoglasno odlučio da on i Ana Domišljanović napuštaju show. 

Opet su bili najlošije rangirani par večeri, a u plesu odluke morali su biti bolji od Mile Horvat i Roberta Schuberta. Protiv para koji se na podiju snalazi puno bolje nisu imali šanse i žiri je lako došao do presude. 

- Mila je bila za čistu desetku i želim joj da dođe do finala. Što se tiče prekida programa, to se često događa u emisijama uživo. Nisam to doživio kao loš znak iako sam ispao - rekao je Petar. 

Dodao je kako se u vrijeme prekida prijenosa presvlačio za engleski valcer, ali da među kandidatima nije bilo nikakve pomutnje.

Večer sambe i valcera

U petoj emisiji svi parovi plesali su sambu, a na kraju svi su zajedno otplesali bečki valcer. Najbolji par večeri opet su bili Nera Stipičević i Damir Horvatinčić, koji su za svoju sambu dobili čak tri desetke. Davor Bilman rekao im je da cijeni što su pokazali da se mogu plesati i spori ritmovi. On im je jedini dao devetku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu