Show

Komentari 240

Prekinuli su Danijela Martinović i Petar Grašo? Bili su jedan od najdugovječnijih parova estrade

Prekinuli su Danijela Martinović i Petar Grašo? Bili su jedan od najdugovječnijih parova estrade

Glazbeni par već neko vrijeme navodno ne živi zajedno, piše magazin Story. Svoju vezu oduvijek su držali daleko od očiju javnosti, a navodni prekid zasad nisu komentirali

Danijela Martinović (49) i Petar Grašo (45) prekinuli su navodno svoju dugogodišnju vezu, doznaje magazin Story

POGLEDAJTE VIDEO: Petar i Danijela potvrdili navode 

Naime, jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj estradi, koji je zajedno proveo više od 24 godine, već neko vrijeme ne živi zajedno, pišu, a pozivaju se pritom na izvore bliske donedavnom paru.  

Iako su glazbenici vrlo poznati i dragi publici, svoju vezu oduvijek su uspješno skrivali od očiju javnosti, a navode zasad nisu komentirali. Na naše pozive nisu odgovorili do trenutka objave ovog teksta. 

- Roditelji su nas prestali ispitivati kad ćemo pred oltar, 'digli ruke' su od toga. Medijski je to bilo poprilično teško za izdržati. Svaka moja izjava o tome bilo je svojevrsno opravdavanje, što uopće nije tako jer je to naš slobodan izbor. Slobodan izbor je i da o našoj vezi ne želimo pričati, od starta se toga držimo. Imamo oboje karijeru i ne želimo da se to sljubi - ispričala je jednom prilikom Danijela i tako odgovorila na pitanje o braku koje je godinama zanimalo domaću javnost. 

Najčitaniji članci