Preminula Hermina Pipinić, 'majka' legendarnih Smogovaca | 24sata
Obavijesti

Show

Preminula je mama Smogovaca, glumica Hermina Pipinić (92)

Preminula je mama Smogovaca, glumica Hermina Pipinić (92)
3

Svoju posljednju ulogu ostvarila je 1997. godine i to u seriji Smogovci. Hermina je glumila u brojnim filmovima među kojima su Breza, Akcija stadion, Živjeti od ljubavi, Večernja zvona, Gosti iz galaksije...

VIDEO

Glumica Hermina Pipinić, javnosti najpoznatija kao Melita Vragec, majka glavnih junaka legendarnih Smogovaca preminula je 19. prosinca u 93. godini, potvrdila nam je glumica Perica Martinović (65). Ispraćaj je u krugu obitelji. 

- Zajedno smo glumile u filmu Ludi dani. Hermina je igrala moju majku, a na setu je uvijek bila brižna i draga. Pamtit ću ju kao divnu osobu, dobru prijateljicu i odličnu glumicu - rekla nam je. 

Hermina je rođena u Zagrebu, a još od malih nogu zavoljela je glumu. Na filmu debitira 1955. godine u Milionima na otoku, a nakon toga nastavlja snimati punom parom. 

Svoju posljednju ulogu ostvarila je 1997. godine i to u Smogovcima. Hermina je glumila u brojnim filmovima među kojima su Breza, Akcija stadion, Živjeti od ljubavi, Večernja zvona, Gosti iz galaksije, a imala je i zapažene uloge u serijama kao što su Dirigenti i mužikaši, Nikola Tesla, Kapelski kresovi, Gruntovčani... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Luksuz, zlato i dijamanti! Evo kako izgleda trodnevno vjenčanje od 600 milijuna eura
MOJE INDIJSKO VJENČANJE

VIDEO Luksuz, zlato i dijamanti! Evo kako izgleda trodnevno vjenčanje od 600 milijuna eura

Anant Ambani je sin Mukesha Ambanija, najbogatijeg čovjeka Indije, vjenčao se s Radhikom Merchant, kćeri bogatog farmaceutskog mogula, na tradicionalnoj hinduističkoj ceremoniji u Mumbaiju. Svadba je trajala tri dana, od 12. do 14. srpnja, a procjenjuje se kako bi konačni trošak mogao biti blizu nevjerojatnih 500 milijuna funti.