Obavijesti

Show

Komentari 0

Preminula majka poznate glumačke braće Wahlberg

Preminula majka poznate glumačke braće Wahlberg
10

Alma Wahlberg, majka Marka i Donnieja Wahlberga, preminula je nakon borbe s bolešću - potvrdili su njezini sinovi na Instagramu u nedjelju ujutro. Imala je 78 godina.

Majka holivudskih glumaca Marka (49) i Donnieja Wahlberga (51), Alma Wahlberg, tijekom života je bila medicinska sestra, bankarska službenica i domaćica, no i sama se okušala u glumi. Odgojila je devetero djece.

- Moj anđeo. Počivala u miru - napisao je Mark Wahlberg na Instagramu uz fotografiju majke.

- Vrijeme je da počivaš u miru, mama - komentirao je njegov brat Donnie - 'Volim te, nedostaješ mi i slavit ćemo te, danas i uvijek.' - dodao je.

'Radost moje majke Alme koju je imala za život, ljubav i ljude - u kombinaciji s ponosom na skromne početke i odbijanjem da zaboravi odakle je došla - nesumnjivo me oblikovala u muškarca kakav jesam', objavio je Donnie na Instagramu.

Ispod objava glumaca nižu se poruke sućuti. 

Conora prebacilo: Razbit ću i Wahlberga i sva mu četiri brata
Conora prebacilo: Razbit ću i Wahlberga i sva mu četiri brata

Koliko su voljeli i poštovali svoju majku govori i činjenica da je Donnie ranije otvorio talijanski restoran i nazvao ga Alma Nove, majci u čast.

Alma se pojavila u reality showu obitelji Wahlberg pod nazivom 'Wahlburgers', koji je pružao pogled iza kulisa na vođenje obiteljskog restorana.

Za dva tjedna karantene Mark Wahlberg potrošio je bogatstvo
Za dva tjedna karantene Mark Wahlberg potrošio je bogatstvo

Podsjetimo, Mark je svoju popularnost stekao brojnim filmskim ulogama, od kojih je najpoznatiji po komediji Ted i filmovima Boksač i Pokojni, za koje je nominiran za Oscara.