Obavijesti

Show

Komentari 22

Preminuo je beauty influencer (17): 'Želio je micati granice...'

Preminuo je beauty influencer (17): 'Želio je micati granice...'
7

Ethanova kolegica Ava tvrdi kako su ga u beauty industriji jako poštovali. Radio je tutorijale o šminkanju i modi, ali se nije mogao nositi s teretom slave. Zbog toga je razvio ovisnost

VIDEO

Influencer Ethan Peters, poznatiji kao 'Ethan Is Supreme', tragično je preminuo u 18. godini, javlja Mirror. Bio je beauty influencer, a na Instagramu ga je pratilo 539.000 ljudi, dok je na YouTubeu imao 139.000 pratitelja kojima je držao tutorijale za šminkanje i modu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s modnom blogericom Isabellom Rakonić

Pokretanje videa...

Isabella Rakonić - 24 pitanja 04:49

Smrt mladog influencera potvrdio je njegov tata Gerald Peters

- Želio je inspirirati ljude, nasmijati ih i pomaknuti granice onoga što je prihvatljivo u svijetu mladih ljudi. Bio je duša, prihvatio je sve onakvima kakvi jesu - napisao je u priopćenju za Fox News.

Uzrok Ethanove smrti nije službeno potvrđen, a Gerald sumnja kako je njegov sin preminuo od posljedica slučajnog predoziranja. Vijest o njegovoj smrti podijelila je i njegova kolegica influencerica Ava Louise (22). Otkrila je kako je Ethan ovisnost razvio posljednjih godina.

Na društvenim mrežama podijelila je njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala kako je influencer bio njezin najbolji prijatelj.

- Bio je jedina osoba s kojom sam pričala mjesecima. Bila sam u potpunosti sama, a Ethan me ponovno inspirirao. Bio je na mojem rođendanu prije dva tjedna. Zahvalna sam što sam mogla provoditi vrijeme s njim - napisala je Ava pa dodala:

- Ovisnost je bolest. Posljednjih tjedana razgovarala sam s Ethanom o tome, svi bliski njemu bili su u strahu. Srce mi je slomljeno.

Ava je otkrila kako su Ethana u beauty industriji poštovali, a lijekove je počeo uzimati prije godinu dana kada se nije mogao nositi s teretom slave. 

Sukob oko influencera, Matanić ih grubo izvrijeđao: Neradnička bagro, izgubit ćete sve klijente
Sukob oko influencera, Matanić ih grubo izvrijeđao: Neradnička bagro, izgubit ćete sve klijente

- Bio je dobra osoba. On je bio pametan i veseo, trebao je živjeti. Nadam se da postoji život nakon ovoga - zaključila je influencerica. 

Ethan je dva dana prije smrti na Instagramu objavio status o tome kako su ga djeca u školi ranije napadala.

- Htio bih se zahvaliti svima koji su me zlostavljali - napisao je. 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin