Obavijesti

Show

Komentari 4

Preminuo komičar Grace: Prije deset dana mu otkrili rak pluća

Preminuo komičar Grace: Prije deset dana mu otkrili rak pluća
2

Svaku večer imao je nastup i uvijek je zaslužio gromoglasan pljesak. Možemo s ponosom pogledati na njegov rad. Bio je pravi obiteljski čovjek, a fanovi diljem svijeta su ga obožavali, rekao je njegov menadžer

VIDEO

Irski glumac, pjevač i komičar Brendan Grace preminuo je u četvrtak u 69. godini nakon što mu je dijagnosticiran rak prije samo deset dana, prenosi BBC.

Grace je živio godinama u Americi, ali se vratio u početkom lipnja u Dublin. Tad je dobio upalu pluća, a nedugo nakon su mu liječnici dijagnosticirali rak. 

Glumio je u kultnoj britanskoj seriji 'Otac Ted', a pojavio se u filmovima poput 'The Gift', 'Backyard Ashes' i 'Moondance'. Poznatiji je bio po komičarskoj karijeri. 

- Kao komičar, Brendan je bio spontan i imao je osjećaj za vrijeme. Bilo je očigledno da uživa u interakciji s publikom - rekao je predsjednik Irske Michael D. Higgins (78). 

Njegov menadžer Tom Kelly opisao ga je jednim od najboljih zabavljača ove ere. 

- Svaku večer imao je nastup i uvijek je zaslužio gromoglasan pljesak. Možemo s ponosom pogledati njegov rad kroz godine. Bio je pravi obiteljski čovjek, a fanovi diljem svijeta su ga obožavali - rekao je Tom koji je s Brendanom surađivao 27 godina.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin