Show

Komentari 5

Preminuo TikToker koji se borio s rakom, imao je 24 godine

Preminuo TikToker koji se borio s rakom, imao je 24 godine

Francesco LoPresti imao je 745 tisuća pratitelja, a vijest o njegovoj smrti kroz suze je objavila njegova dugogodišnja djevojka Kaitlin Regan

TikToker Francesco LoPresti preminuo je nakon duge borbe s rakom testisa, koji mu je dijagnosticiran kad je imao samo 17 godina. Tužnu vijest objavila je njegova djevojka Kaitnin Reagan (24) na TikToku, a u videu se zahvalila svima koji su podržavali nju i dečka.

- Jako teško mi je bilo snimiti ovaj video. Prošlo je tjedan dana otkako ga nema, zato se nije javljao. Zaslužujete znati da vas je jako volio i da je cijenio sve što radite za njega, to što ste gledali naše snimke i bili nam podrška. Hvala vam

POGLEDAJTE VIDEO:

Kaitlin na toj društvenoj mreži prati 3.1 milijun ljudi, a video u kojem se obratila pratiteljima pregledalo je 3.9 milijuna ljudi.

- Francesco, volim te bezuvjetno i osjećam se tako slomljeno. Znam da želiš da svi znaju koliko su njihova ljubav i podrška ispunili tvoj život, pa te molim da se čuje njegov glas. Obećavam da ću jednog dana podijeliti vaše poruke. Ti i ja zauvijek protiv svijeta. Hvala ti za pravu ljubavnu priču - napisala je Kaitlin uz emocionalni video.

Francesco je često objavljivao poruke pune pozitive tijekom svoje borbe protiv raka, a pokrenuo je i liniju kapa koje je nosio zbog kemoterapije. 

 

Najčitaniji članci