Obavijesti

Show

Komentari 11

Prepoznajete li ovu djevojčicu? Pobijedila je u 'Hrvatska traži zvijezdu', nastupala na Dori...

Prepoznajete li ovu djevojčicu? Pobijedila je u 'Hrvatska traži zvijezdu', nastupala na Dori...
3

Zaista nisam očekivala da ću kroz svoj glazbeni put doći u priliku podijeliti s publikom svoje privatne snimke iz djetinjstva te ih spojiti u jedan nostalgični i emotivni video koji mi neizmjerno puno znači, kaže pjevačica

VIDEO

Kako je izgledalo odrastanje Kim Verson (29) i njezino glazbeno putovanje od malih nogu može se pogledati u novom nostalgičnom spotu za pjesmu 'Cipele iz djetinjstva' u kojemu je pjevačica objedinila mnoge trenutke iz mladosti. Riječ je o emotivnom videu koji je djelo Drage Vidošića. On je stare snimke iz Kiminog djetinjstva upakirao u 3 minute pjesme s prošlogodišnjeg albuma ''Digni ruke sve do neba''.

POGLEDAJTE VIDEO: 

'Cipele iz djetinjstva' pop je pjesma iz Kimine kreativne radionice u čijem tekstu će se pronaći mnogi slušatelji.

- Zaista nisam očekivala da ću kroz svoj glazbeni put doći u priliku podijeliti s publikom svoje privatne snimke iz djetinjstva te ih spojiti u jedan nostalgični i emotivni video koji mi neizmjerno puno znači. Priželjkivala sam to već neko dulje vrijeme i sretna sam što mi se baš sad poklopila ova pjesma zbog koje sam odlučila ispričati svoju priču. Imala sam sreće što su tada, početkom 90-tih moji roditelji imali dobru kameru i zabilježili najljepše trenutke mog odrastanja. U videu je prikazan i jedan dio mojih glazbenih početaka i jako sam uzbuđena što mogu pokazati kako su zapravo izgledali - rekla je Kim.

Ova pjesma je za Kim posebno emotivna, ne samo zato što je ona autor glazbe i teksta, već i zato što će publika moći po prvi put zaviriti u njezin privatni dijelić života i vidjeti zapravo koliko bavljenje glazbom zahtijeva truda, odricanja i predanosti:

- Uspjeh nikada ne nastaje preko noći, već je dugotrajan proces koji se stvara iskrenom ljubavlju, upornošću i strašću prema onome što volimo. Željela sam istaknuti kroz ovu pjesmu koliko je važno nikada ne zaboraviti tko si zaista i od kuda dolaziš. Bez obzira što sam vrlo rano, već s petnaest godina otišla iz svog rodnog grada zbog školovanja i glazbe u Zagreb, uvijek ću sa sobom nositi taj jedan poseban osjećaj nostalgije ispunjen nezaboravnim trenutcima koji su obilježili moje djetinjstvo i izgradili me u osobu kakva sam danas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.