Obavijesti

Show

Komentari 11

Pretučeni Aubry tvrdi: Olivier mi je prijetio da će me ubiti...

Pretučeni Aubry tvrdi: Olivier mi je prijetio da će me ubiti...
4

Maneken tvrdi da mu je Martinez dan prije incidenta prijetio za vrijeme školske predstave njegove kćeri Nahle. Tvrdi da mu je glavom udario u betonski pločnik

VIDEO

Nakon brutalne tučnjave s Olivierom Martinezom, sadašnjim dečkom svoje bivše djevojke Halle Berry s kojom ima kći Nahlu (4), u medijima su osvanule šokantne fotografije lica Gabriela Aubryja (36) prepunog modrica i podljeva. Kanadski model, koji je navodno prvi započeo tučnjavu, tvrdi da mu je Martinez prijetio da će ga ubiti. Nakon incidenta koji se dogodio na američki Dan zahvalnosti dobio je zabranu prilaska od 100 metara Martinezu, glumici i svojoj kćeri Nahli. Nakon incidenta završio je u bolnici sa slomljenim rebrima, modricama i otečenim licem. Nakon uhićenja je pušten uz jamčevinu.

Maneken tvrdi da su Halle, Martinez i on dan prije brutalnog incidenta otišli gledati Nahlu koja je glumila u školskoj predstavi.

- Volio bih kad bih te mogao prebiti upravo sada. Sretan si što sada u školi. Mi ćemo sada uzeti Nahlu i ti nas nećeš slijediti - Aubry tvrdi da mu je Martinez to tijekom predstave šapnuo na uho na francuskom.

Sljedeći dan doveo im je djevojčicu, a vrata mu je umjesto dadilje, koja to obično čini, otvorio Martinez. Aubry tvrdi da mu je Martinez rekao da moraju razgovarati. Otišao je do svog automobila, a Martinez ga je navodno srušio na tlo, rukom ga uhvatio za glavu i njome udario od betonski pločnik optužujući ga da ih je koštao tri milijuna dolara zbog bitke oko skrbništva nad Nahlom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zvali smo policiju. Reći ćeš im da si me napao ili ću te ubiti - Aubry tvrdi da mu je Martinez zaprijetio tim riječima.

Dodao je kako se nadao da će dokazati svoju nevinost uz pomoć CCTV snimke.

- Rekao sam policajcima da me Martinez napao i više puta im rekao da pogledaju snimke sa sigurnosnih kamera prije nego ih Halle i Martinez izbrišu - tvrdi maneken.

Halle i Martinez nedavno su snimljeni tijekom povratka u njihov dom nakon posjeta odvjetnicima i detektivima. Ranije tog dana Martinez je posjetio bolnicu pokazujući ogrebotine na zglobovima. Glumčini odvjetnici će ovog tjedna ići na sud kako bi produžili zabranu prilaska. Osim toga, Aubry bi navodno mogao biti deportiran u rodnu Kanadu zbog incidenta i uhićenja jer u SAD-u boravi s radnom vizom.

Do svađe je došlo nakon što je sudac presudio da glumici nije dopušteno s kćeri se preseliti u Francusku gdje se mislila skrasiti s Martinezom. Nakon Gabrielova uhićenja o svemu su obaviještena nadležna tijela zbog malene Nahle koju je majka odvela u kuću kada je tučnjava započela. Iako djevojčica nije prisustvovala tučnjavi, postoje navodi o fizičkom zlostavljanju u prošlosti.

- Socijalni radnici će ispitati Halle, Gabriela i Aubryja što se dogodilo na Dan zahvalnosti. Moraju se uvjeriti da Nahla odrasta u sigurnom okruženju - zaključio je izvor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'