Show

Komentari 0

Prezenteri pogrešno izgovarali imena ljudi, glumice twerkale i psovale, pobjednik nije stigao...

Prezenteri pogrešno izgovarali imena ljudi, glumice twerkale i psovale, pobjednik nije stigao...

Glenn Close twerka, Regina King 'imitira' Jennifer Lawrence, a Reese Witherspoon De Nira. Anthony Hopkins se nije ni pojavio, a što se pak dogodilo Kaluuyi da priča o seksu svojih roditelja, to tek trebamo saznati

1. Regina King je skoro pala na pozornici (barem nije u pitanju Jennifer Lawrence, onda bi već bila u pitanju tradicija).

Ok, Regina je izgledala nevjerojatno, ali kad je izašla na pozornicu kako bi uručila prvu nagradu večeri, malo se spotaknula. Gotovo je nepravedno staviti ovu nezgodu u kategoriju neugodnih trenutaka, jer kad Regina pada - pada sa stilom i dalje izgleda fenomenalno. I uspjela se održati na nogama (za razliku od nekih drugih).

2. Daniel Kaluuya u govoru zahvalio roditeljima i njihovom seksu.

Na kraju Danielova govora dogodio se neočekivani obrat koji nitko, ali stvarno nitko, nije mogao očekivati. Govor se uglavnom temeljio na sudbini i kako je divlje što svi mi ovdje živimo na ovoj zemlji, dišemo i slično. A onda bomba - okrenuo i zahvalio mami i tati na seksu prije svih tih godina. Reakcija njegove mame putem prijenosa uživo bila je urnebesna. 

3. Brad Pitt pogrešno je izgovorio prezime Marije Bakalove.

Njegovo kasapljenje izgovora imena Marije Bakalove dok ju je predstavljao kao nominiranu je bio povijesni šampion neugodnih trenutaka. 

3. Andra Day i Glenn Close postaju žrtve BEEP-ova tijekom potpuno nepotrebne igre.  

Prvo, zašto se uopće s igrala pitalica o trivijalnostima na Oscarima, a drugo, kad je Andri Day postavljeno trivijalno pitanje, opsovala je što se u montaži moralo pothitno prekrit jednim lijepim beeepom. A da stvar bude bolje, tijekom istog segmenta, opsovala je i Glenn Close - i isto bila beepana (0:55 u snimci). 

4. Kad smo već na Glenn Close - twerkanje??? 

Odmah nakon beepa, krenula je reakcija glumice koju nitko nije mogao očekivati, a za koju je stopostotna šansa da će se pretvoriti u meme koji će iskakati po cijelom internetu. Žena od 74 godine je odlučila twerkati. Kaos!

5. Anthony Hopkins osvojio je posljednju nagradu večeri, ali nije bio tamo da je prihvati.

Ova situacija je prilično neugodna zbog više faktora. Prvo, svi su očekivali da će nagradu dobiti pokojni Chadwick Boseman, a sama kategorija je sačuvana za zadnju nagradu. Kad je došlo vrijeme da se objavi pobjednik, Anthony Hopkinsa nije bilo. Dakle, ne samo da Chadwick nije pobijedio, već je ceremonija u biti završila s 'Ok, Anthony Hopkins je pobijedio, laku noć!' To je bio jedan posebno čudan trenutak. 

6. Reese Witherspoon imitirala poznatu rečenicu Robert De Nira iz Taxija - i ne, nije ju dobro napravila.

7. Na Crvenom tepihu su se Viola Davis i Maria Bakalova pravile da piju 'jednu kratku'. 

8. U nezgodnom, koji je valjda trebao ispasti simpatično - ali nije, trenutku supruga Floriana Zellera mu je prišla i poljubila ga u leđa tijekom govora.

9. Osvjetljenje na Oscarima je isto pružilo jedan neugodan osjećaj. Bilo je preintenzivno i sve je izgledalo kao početak maturalne večere.

10. I na kraju, ako je Brad Pittu bilo neugodno što je krivo izgovorio ime Marie Bakalove, Halle Berry je to uspjela napraviti dva puta:

Najčitaniji članci