Obavijesti

Show

Komentari 12

Priča oko imena Blake Lively je mračna: Dobila ga je po rođaku

Priča oko imena Blake Lively je mračna: Dobila ga je po rođaku
7

Njezini roditelji su imali dogovor da ako se rodi dječak nazvat će ga Blake, a ako bude djevojčica bit će Blakely. U početku, svi su mislili da će biti dječak, a kada se rodila shvatili su da je curica

VIDEO

Glumice Blake Lively (31) i Anna Kendrick (33), koje trenutno glume u filmu 'Slatka mala tajna', tijekom intervjua 'Wired AutoComplete' odgovarale su na pitanja koje su ljudi pretraživali na Googleu o njima. Na pitanje kako je dobila svoje ime, Lively je bez oklijevanja odgovorila. 

- Brat moje bake se zvao Blake, ali on je ubijen. Hvala na pitanju - rekla je glumica, na što joj je Anna rekla da je tako 'mračna'. Blake je dodala da je njezina sestra zapisala to ime kada je gledala obiteljsko stablo. 

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

Njezini roditelji su imali dogovor da ako se rodi dječak nazvat će ga Blake, a ako bude djevojčica bit će Blakely. U početku, svi su mislili da će biti dječak, a kada se rodila shvatili su da je curica. 

- Mjesecima prije rođenja su me zvali Blake jer su mislili da ću biti dječak, pa kada sam se rodila samo su zadržali ime - rekla je glumica. 

PA/Pixsell

Blake s glumcem Ryanom Reynoldsom (41) ima kćeri Inez (1) i James (3). Prvorođena djevojčica također nosi muško ime koje je dobila po Ryanovom ocu koji je preminuo 2015. od Parkinsonove bolesti. 

Ryan Reynolds Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame Ceremony - Los Angeles

Par se nada da će spolno neutralna imena pomoći njihovim kćerima da odrastaju sa shvaćanjem da mogu raditi sve kao i muškarci, kao što njihova majka radi. 

- Trenutno moja kći misli da nema razlike između nje i nekog dječaka. Može napraviti sve što i on - rekla je Lively za People magazin. 

VIDI OVO! Od škorpiona ćete u svađi dobiti u glavu, a bikovi su strpljivi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin