Obavijesti

Show

Komentari 1

Prijatelji se opraštaju od TV zvijezde: 'Ostavila je bol u srcu'

Prijatelji se opraštaju od TV zvijezde: 'Ostavila je bol u srcu'
8

Društvene mreže pune su oproštajnih poruka prijatelja koje je upoznala u showu, a svi su šokirani njezinim preranim odlaskom. Njezina najbolja prijateljica Josipa Lopac nadala se i vjerovala da će Vanja pobijediti bolest

VIDEO

Kandidatkinja treće sezone showa 'Život na vagi' Vanja Žikić preminula u 31. godini života, nakon što se danima borila s bakterijskom upalom pluća u Kliničkom bolničkom centru Rijeka. Njezini kolege iz showa shrvani su tragedijom koja je dogodila njihovoj cimerici iz vile. Pripremaju se za Vanjin posljednji ispraćaj. Ova ih je tužna vijest sve okupila te su se zvijezde povezale više nego prije.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminula Vanja Žikić

Pokretanje videa...

Preminula Vanja Žikić 01:11

Društvene mreže pune su oproštajnih poruka prijatelja koje je upoznala u showu, a svi su šokirani njezinim preranim odlaskom. Njezina najbolja prijateljica Josipa Lopac (26) nadala se i vjerovala da će Vanja pobijediti bolest. Potresena je tragedijom. 

- Tugo moja. Nisam dočekala da mi se vratiš. Nisam dočekala da te ponovno vidim, zagrlim, poljubim. Nisam te dočekala nasmijanu. Imale smo puno zajedničkih planova. Toliko priča, a kome ću sad reći Vanja nisi sama, zašto sam ja tu, tvoj Denis. Nema te više. Nema Vanja moja. Ostale su neodgovorene, nepročitane moje poruke tebi. Koga ću ja zvati da mi dođe na kavu? Milka moja, duša boli, puca, nikad nisam izgubila prijatelja. Cijeli svijet si mi okrenula. Vanja moja, prijateljice, sestro moja. Bile smo stalno zajedno, a što sad? Nema te više - napisala je Josipa na društvenim mrežama.

Lopac opisuje Vanju veselom, neiskvarenom djevojkom s dječačkim srcem. Kaže kako je ostavila veliku bol u njenom srcu, ali i srcu drugih kandidata.

Sve kandidate ova je vijest rastužila i šokirala. 

- Ovo nas je sve dočekalo nespremne, svi smo u šoku i nevjerici. Otišla si premlada, ali ovo očito nije bio svijet za tebe pa te Bog uzeo sebi, odnio te na ljepše mjesto. Lijepo spavaj - poručila joj je Nina Martina Korbar (27). 

Pobjednik treće sezone showa Alen Abramović (46) znao je da je Vanja u bolnici te se molio za njezin oporavak. 

- Draga Vanja, tvoj naprasni odlazak ostavio me u šoku. Bila si dobrica, zezantica i uvijek spremna na šalu. Sjedili smo jedno pored drugog u našoj velikoj blagovaonici u showu i uvijek smo se zezali kako je ukusna hrana koju jedemo, a očekivali smo zdrave splačine. Uvijek neki smijeh! Ne nadam se, nego sam siguran da si sada na boljem mjestu i da si se riješila ovozemaljskih okova. U mojim molitvama si! Putuj dalje u miru, draga Vanja - oprostio se Alen od kolegice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin