Obavijesti

Show

Komentari 9

Prijavi se na najveći regionalni talent show i osvoji 100.000 kn

Prijavi se na najveći regionalni  talent show i osvoji 100.000 kn
5

Ako misliš da imaš ono što je potrebno kako bi nas oborio s nogu, snimi originalan video, objavi ga na YouTube kanalu, osvoji ugovor u minimalnom iznosu od 100.000 kuna. Sretno svima!

VIDEO

Videostar treću sezonu zaredom traži mlade talente pred kojima će biti najluđi izazovi, a onaj tko se najbolje snađe, postat će najveća zvijezda u regiji. Prve dvije sezone pokazale su se vrlo uspješne s obzirom na više od pet tisuća prijavljenih kandidata, a ova sezona neće biti ništa manje spektakularna.

- Ove sezone očekujem najbolje osmišljen Videostar dosad. Koncept je promijenjen, a po meni i poboljšan. Petra, Filip i ja ćemo biti mentori nekima od vas, zato budite spremni na najluđe zadatke ikad - poručio je kandidatima prošlogodišnji pobjednik LayZ. Isto je i s nagradama. Pobjednik ovogodišnjeg VideoStara dobiva ugovor s JoomBoosom u minimalnom iznosu od 100.000 kuna. Snimat ćeš i videa, serijala, pjesme i spotove u produkciji JoomBoosa, a svakako ne smijemo zaboraviti ni najbolju nagradu - putovanje kroz deset gradova Europe.

Što sve trebaš napraviti kako bi se prijavio na treću sezonu VideoStara?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Snimi video u trajanju do maksimalno tri minute i objavi ga na YouTubeu pod “public” ili “unlisted”. Pošalji nam link videa preko web stranice videostar.joomboos.hr. Podsjećamo kako prijave traju od 14. rujna do 22. listopada, a prijaviti se mogu svi stariji od 15 godina.

U prijašnjim sezonama postojale su kategorije u kojima su kreatori mogli poslati svoju videoprijavu. Zadnje dvije sezone “beauty”, “gaming” i “prank” bile su samo neke od ponuđenih, a na ovogodišnjem natjecanju kreatori dobivaju slobodu da snime video kakav god žele. Sad više ne postoji kategorija za koju se natjecatelji mogu prijaviti. Presudit će kreativnost i snalažljivost natjecatelja u raznim neočekivanim situacijama. Video može biti “beauty”, “gaming”, “prank” ili “lifestyle” sadržaja, a glazbene duše mogu pokazati talent glazbenim spotovima ili pjevanjem.

- Ovo natjecanje povratak je korijenima. Mičemo se od tipičnog TV formata te se fokusiramo na YouTube i sadržaj koji je idealan za tu platformu - kaže Dennis Domian, kome je uz Gloriju Berger pripala uloga stručnoga komentatora.

- Natjecatelji najviše ovise o sebi jer ipak je nakon svega najbitniji video kojim su se prijavili - otkriva komentatorica Gloria, koja jedva čeka treću sezonu jer vjeruje da će biti nezaboravna. Od svih prijavljenih JoomBoosovi producenti će odabrati top 15, a zatim će svatko od mentora složiti tim od po pet članova. Osim finalista i mentori se bore za nagradu jer onaj koji pobijedi ide s mentorom na putovanje Europom kroz deset gradova.

- Najbitnije nam je da osoba nema srama i da se dobro snalazi u kreativnim stvarima. Život youtubera je život u kojem stalno moraš biti u toku s događajima i moraš se znati snaći u različitim neočekivanim situacijama - kaže redatelj serijala Filip Dizdar. U svakoj epizodi Videostara od njih 11 ispadaju po tri člana. Matija Lazarević, koji je pobijedio u prvoj sezoni VideoStara, dao je nekoliko savjeta ovogodišnjim kandidatima.

- Prvo i najbitnije je sadržaj, zatim kvaliteta tog sadržaja, a zadnja je konzistetnost. Ako imaš dobar sadržaj, imaš gledanost - poručuje LayZ. Na natjecanje se možeš prijaviti tako da snimiš video u kojem otkrivaš zašto bi baš ti trebao odnijeti titulu najveće YouTube zvijezde, a pobjednik će potpisati ugovor s JoomBoosom u vrijednosti od minimalno 100.000 kuna. Pokaži nam da baš ti imaš JoomBoos faktor koji se traži.

- Kandidati će imati izazove u kojima se od njih traži da izađu iz svoje zone komfora. Od njih se traži da rade neke stvari koje nisu mogli zamisliti da će ikad raditi - otkriva Filip Dizdar te dodaje smijući se:

- Sve je to zapravo u svrhu da ih se pripremi na ono što ih čeka... pakao.

Ponovimo pravila još jedanput. Prijaviti se možeš tako da snimiš video od tri minute, uploadaš ga na YouTube, ali pazi da je “public” ili “unlisted”! Nakon toga pošalji link preko internetske stranice videostar.joomboos.hr. Prijaviti se mogu svi stariji od 15 godina od 14. rujna do 22. listopada.

- Videostar je prvi originalni talent show u kojem tražimo nove YouTube talente. Ponosan sam što je postao inkubator za kreativce od kojih ekipa JoomBoosa stvara istinske zvijezde. Pobjednici prvih dviju sezona danas su najveće YouTube zvijezde u regiji. Ove godine se vraćamo u izmijenjenom konceptu. S pravom porukom pretvori svoju strast i talent u posao iz snova.

joomboss

U JoomBoosu uvijek pomičemo granice. Kao najjači medijski brend za generaciju Z i milenijalce treći rođendan proslavit ćemo događajem koji će odjeknuti u cijeloj regiji - izjavio je voditelj JoomBoosa Matej Lončarić o VideoStaru, o JoomBoosovu uspjehu i novim projektima kao što je Totalni JoomBoos.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada