Show

Komentari 32

Prije deset godina Ana Grepo se otrovala ugljičnim monoksidom

Prije deset godina Ana Grepo se otrovala ugljičnim monoksidom

Bila je u kupaonici 45 minuta, tuširala se i prala kosu. Ponestalo joj je kisika. Već je bila pripremila odjeću za šetnju i igračke za dijete, rekla je sestra Marica nakon Anine smrti

Voditeljica Nikolina Pišek (44) i njezina kći Una (5) otrovale su se plinom. Našli su ih bez svijesti u stanu u Zagrebu te su brzo prebačene u bolnicu. 

- Dobro smo, da. Krim policija je na uviđaju. Ne mogu tvrditi tko je kriv, ali mogu pretpostaviti. Riječ je o plinskim instalacijama koje su servisirane tri dana prije incidenta, točnije u srijedu - rekla je potresena Pišek za 24sata. U stanu je, rekli su vatrogasci, izmjerena sedam puta veća doza plina od dozvoljene. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nikolinu Pišek našli u nesvijesti, otrovala se plinom

Prije gotovo deset godina, nekadašnja manekenka i bivša misica Ljiljana Ana Grepo preminula je u 43. godini, a uzrok smrti bilo je trovanje ugljičnim monoksidom u kupaonici bez prozora u jednosobnom stanu u Osijeku.

- Unuk i ja trebali smo se u 11 sati naći s Anom, koja je živjela kod naše majke. Otišla sam prvo do trgovine i onda me nazvao suprug i rekao mi što se dogodilo - rekla je tada za 24sata sestra tragično preminule manekenke Marica Zuzjak

- Bila je u kupaonici 45 minuta, tuširala se i prala kosu. Ponestalo joj je kisika. Već je bila pripremila odjeću za šetnju i igračke za dijete - rekla je sestra. Ana je sahranjena u bijelom lijesu, a na sprovodu su bili Neven Ciganović, Snježana Mehun, bivši partner Dragan Jurilj te drugi bliski prijatelji i obitelj. 

Grepo je 1990. bila prva pratilja Kraljice Hrvatske. Pobijedila ju je Danijela Mihalić, danas Gračan. Osim po dugim nogama, zbog čega su je obožavali modni agenti u Italiji, bila je poznata i kao jedna od prvih slavnih Hrvatica koja se podvrgnula plastičnim operacijama. Osvojila je i titulu Miss Mediterana. Kao manekenka radila je u Milanu i Beču.

Najčitaniji članci