Obavijesti

Show

Komentari 29

Prije i poslije: Ovim zvijezdama su teške ovisnosti uništile lica

Prije i poslije: Ovim zvijezdama su teške ovisnosti uništile lica
1

Razne ovisnosti mnogim su zvijezdama uništile, ili barem pokvarile, karijere, ali i izgled. Fotografije nastale prije, a zatim nakon, godina ovisnosti, šokantne su

VIDEO

Charlie Sheen (50) postao je zaštitno lice divljeg načina života, iako je do jednog trenutka u svojoj karijeri bio poznat kao član slavne glumačke 'dinastije'. Danas, Charlieja se povezuje gotovo isključivo s ovisnostima, prostitucijom i njegovim nedavnim priznanjem da je HIV pozitivan. Nakon godina i godina konzumiranje svega što mu dođe pod ruku, Charlie je obolio i od bipolarnosti. 

Pete Doherty (36), frontmen brit rock senzacije Libertines, poznat je po turbulentnoj vezi s Kate Moss i problemima s ovisnošću o drogama. Glazbenik je nemali broj puta završio i na sudu zbog posjedovanja droga poput cracka, heroina, marihuane i ketamina, a iza rešetaka je proveo četiri mjeseca. 

Macaulay Culkin (35) proslavio se kao desetogodišnjak u obiteljskoj komediji 'Sam u kući'. Nakon nastavka popularne komedije i nekoliko filmova, Macaulay se posvetio kazalištu i tek pokojoj gostujućoj ulozi u TV serijama. Nakon nekoliko godina, odustao je od glume i posvetio se glazbi, svirajući u bendu Pizza Underground. No, tada je već medijske stupce punio zbog svojih ovisnosti o alkoholu i heroinu. Macaulay se navodno jednom pokušao i ubiti zbog propale karijere, no prijatelji su ga pronašli na vrijeme. Prije tri godine, ovisnosti se uspio riješiti. 

Edward Furlong (38) i dan danas najpoznatiji je po svojoj ulozi u filmu Terminator 2: Sudnji dan, u kojem je glumio mladog Johna Connora. Nakon toga, jedine zapažene uloge ostvario je u filmovima American History X i Detroit Rock City te Green Hornet. U medijima se pojavljivao kao partijaner koji se družio i izlazio s Paris Hilton, a 2001. se je završio u bolnici zbog predoziranja. Zbog ovisnosti je imao problema sa zakonom, nekoliko puta je bio uhićen, a u zatvoru je proveo šest mjeseci nakon što je prekršio odredbu zabrana prilaska bivšoj supruzi koju je fizički zlostavljao. 

Nick Nolte (74) tijekom karijere ostvario je niz zapamćenih i nagrađivanih uloga, a časopis People ga je 1992. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem. Glumac je 2002. godine počeo puniti medijske stupce zbog svoje ovisnosti o alkoholu. Tada je bio uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, a u krvi mu je pronađena i droga. Iako je morao ići na odvikavanje, njegovi ekscesi zbog alkohola nastavljaju se iz godine u godinu. Tako je 2007. godine fotografiran 'mrtav pijan' na podu zračne luke na Havajima. Problem s alkoholom, do sada, je riješio i posvetio se zdravom načinu života. 

Courtney Love (51) je i prije svoje glazbene karijere bila pod povećalom javnosti i to zbog veze s Kurtom Cobainom. Love i Cobain još su devedesetih godina dijelili ljubav prema teškim drogama, a heroin nije prestala uzimati niti kada je zatrudnjela s kćeri Frances Bean. Frances je 2012. tražila od suda da Courtney zabrane pristup njenoj blizini, što se i dogodilo. Kao razlog, kći Kurta navela je činjenicu da se Love cijelo vrijeme drogira tabletama i danonoćno se bavi teorijama zavjere. Nakon što se 'skinula' s kokaina i tableta, Courtney se 'okrenula' alkoholu, a od svega se, kaže, očistila prije dvije godine i posvetila se duhovnom životu te počela prakticirati budizam. 

Yasmine Bleeth (47)  najpoznatija je po ulozi Caroline Holden u nekad popularnoj seriji 'Spasilačka služba'. Uloga joj je donijela mnogo medijske pažnje i mjesto na listama najseksi žena svijeta u časopisima People i FHM. Kada je joj je karijere bila na vrhuncu, Yasmine se uplela u vrtlog ovisnosti o kokainu i alkoholu. U kliniku za odvikavanje prvi se put prijavila 2000. godine, a tamo je upoznala i sadašnjeg supruga. Godinu dana kasnije, imala je prometnu nezgodu, a policija je u njenom autu pronašla paketiće kokaina te završila kratko iza rešetaka. Nakon tri godine, Bleeth je u medijima izjavila da se riješila ovisnosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga