Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
41 komentara

Prije odlaska na selo Marijana je bila pjevačica: 'Najljepša si'

No, i prije emitiranja emisije pokušala se probiti na glazbenu scenu. Na svom YouTube kanalu objavila je spot za pjesmu 'Nek' te vjetar nosi' koji je u dvije godine pogledalo dvadeset tisuća ljudi

Foto: RTL/YouTube
41 komentara

Djevojka ličkih korijena s adresom u Dugom Selu, Marijana Vukelić sudjeluje u novoj sezoni zabavnog showa 'Ljubav je na selu'. Svim snagama pokušat će se boriti za srce Mire Vojvodića (49). Odmah na početku farmer je primijetio je da je puno mlađa od njega, ali Marijana je tek sramežljivo rekla da mu ne želi reći godine, pa se Miro 'pomirio' da bi mogao imati mladu ženu. 

Foto: youtube screenshot

Ovo nije prvi da Vukelić pokušava pronaći srodnu dušu preko malih ekrana. Naime, već je sudjelovala u showu 'Ženim sina'. 

Foto: RTL

No, i prije emitiranja emisije pokušala se probiti na glazbenu scenu. Na svom YouTube kanalu objavila je spot za pjesmu 'Nek' te vjetar nosi' koji je u dvije godine pogledalo dvadeset tisuća ljudi.

Pratitelji su ispod videosnimke ostavljali pozitivne komentare, a nekoliko njih, komentiralo je kako im je Marijana omiljena pjevačica.

BRZO SE ZALJUBILA Marijana je zaluđena Hakijom: 'Pakiram stvari i idem u Konjic'

- Ova stvar je genijalna. Pjesma je odlična, a pjevačica je za prste polizati. Samo tako nastavi. Najljepša i najbolja pjevačica - samo su neki od komentara. 

Foto: youtube screenshot

Ostaje nam za vidjeti hoće li Vukelić svojim glasom osvojiti Vojvodićevo srce. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Naši partneri pišu
Message