Obavijesti

Show

Komentari 1

Prije odlaska u Torino bugarski predstavnik uživao u Zagrebu

Prije odlaska u Torino bugarski predstavnik uživao u Zagrebu
4

Ronnie i gitarist Biser imali su priliku uživati u šetnji glavnim gradom, domaćim štruklima i lokalnoj pivi, a Ronnie je u zagrebački Manduševac ubacio novčić za sreću za Eurosong

VIDEO

Aktualni pjevač legendarne grupe Rainbow, Ronnie Romero, koji će ove godine zajedno s bendom Intelligent Music Project predstaviti Bugarsku na Eurosongu s pjesmom "Intention", neposredno prije odlaska u Torino posjetio je Zagreb i oduševio se šarmom hrvatske metropole.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ronnie je u Zagreb stigao u pratnji gitarista Bisera Ivanova, a osim što su održali niz intervjua s nekim od najvećih domaćih medija, Ronnie i Biser imali su priliku uživati u šetnji glavnim gradom, domaćim štruklima i lokalnoj pivi. Također, Ronnie je u zagrebački Manduševac ubacio novčić za sreću na Eurosongu. Rock zvijezde plijenile su poglede prolaznika od kojih su im mnogi i prilazili pa su tako od jedne ljubazne gospođe na Zrinjevcu poslušali priču o poznatom meteorološkom stupu.

Nakon Zagreba, ekipa iz Intelligent Music Project zaputila se u Torino gdje su već održali prvu probu za nadolazeće polufinale koje je zakazano za 10. svibnja gdje će nastupiti pod brojem sedam.

Mia Dimšić u Torinu odradila prvu probu: Pogledajte u kojoj će nas kreaciji predstavljati
Mia Dimšić u Torinu odradila prvu probu: Pogledajte u kojoj će nas kreaciji predstavljati

Na probi je IMP predstavio dio svoga nastupa za koji su pripremili i  scenografiju koja uključuje trometarske sferične strukture, lasere, i rasvjetu koja će publiku ostaviti bez daha. 

Intelligent Music Project ususret nastupu na Eurosongu primila je brojne čestitke i riječi podrške slavnih glazbenika među kojima su Axel Rudi Pell, bubnjar Roda Stewarta Carmine Appice, Eric Bloom iz Blue Öyster Culta, Todd Sucherman iz Styxa, Bobby Rondinelli iz Rainbowa i Black Sabbatha, Roger Earl iz Foghata, DORO, Jeff Scott Soto iz Yngwie Malmsteen i Journeyja, gitarist Ozzyja Osbournea Gus G, bubnjar Yngwie Malmsteen i Journeyja, Tim Pierce koji je snimao s  Michalom Jacksonom, Bon Jovijem i brojnim drugima te klavijaturist benda Rainbow Tony Carey.

Ekipa iz Intelligent Music Projecta uz pripreme za veliki nastup na Eurosongu predstavila je i novu pjesmu 'New Hero' s nadolazećeg albuma 'Unconditioned' koju prati i emotivni video spot koji reflektira aktualnu ratnu situaciju. Pjesma nosi jasnu poruku: zaboravimo svoj ego, ljutnju i strah i počnimo živjeti za one koji nas okružuju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin