Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Prije slave Rozga čuvala ovce u bakinom selu i kupala se u vrtu

U selo pokraj Splita Rozga je dolazila ljeti. Kupala se u vrtu jer nije imala kupaonicu, pila vodu iz bunara i djeci je mijenjala pelene. Ivan Rozga je daljnji rođak pjevačice i sjeća se da je bila zaigrana i vesela

Foto: Instagram
11 komentara

Pjevačica je kao mala sa starijom sestrom Julijom često dolazila u naše selo rozge. kod bake je svake godine bila ljeti i vikendom, a tada bi s njom išla čuvati ovce.

NA INSTAGRAMU Drukčije izdanje: Jelena Rozga pozirala s dubokim dekolteom

- Jelena je uvijek bila draga djevojčica. Vesela i nasmijana. No nakon bakina sprovoda prije deset godina nismo je vidjeli ovdje - rekli su nam 2014. Jelenini susjedi Ivan Rozga i Ante Stipanović.

Foto: Tino Juric/PIXSELL

Jelena Rozga (42) rodom je iz zaseoka Rozge koji se nalazi u Blizni Gornjoj, sela koje je 50-ak kilometara udaljeno od Splita. Otac Ante, koji je u Splitu šef u kemijskoj čistionici, svakog vikenda dolazi u rodnu kuću, gdje u vrtu uzgaja kupus, brokulu i cvjetaču koje mora zalijevati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jelenina majka Marija je iz sela Blizna Donja i pjevačica tamo dolazi svake godine na seoske fešte. Rozge broje 15ak kuća, u kojima živi desetak starijih ljudi. Njezina kuća je prizemnica i u njoj je živjela pokojna baka Jurka. Ispred kuće nalazi se stari bunar jer u selu ni tada nije bilo vodovoda.

Foto: Instagram

- Kao mala pila je vodu iz bunara, a kupala se u vrtu ispred kuće jer u kući nema kupaonice. Kad bismo dobili vodu, bilo bi nam lakše - rekli su nam tad susjedi. Kuća ima nove prozore, a susjedi govore kako ih je kupila Jurka, koja ih je jedva tri puta otvorila.

Foto: Instagram

- Umrla je od srca. Išla je naložiti špaher i baciti pepeo u vrt te se samo srušila - otkrio je Ivan, Jelenin daljnji rođak. Baku su joj zvali Doka, a susjedi govore kako i danas kad netko hoće naljutiti pjevačicu na koncertu viče 'Doka, Doka', iako taj nadimak nema neko značenje, ali njoj, kažu susjedi, nije drag.

Pokojni djed, koji je umro osamdesetih, zvao se Ivan, a nadimak mu je bio Ljutika jer je uvijek bio ljutit. Pjevačica je ime dobila po baki s majčine strane. Susjed iz majčina sela kaže kako je pjevačica bila brižna i obožavala je djecu.

Foto: Instagram

- Mijenjala im je pelene i prala ih, a znala ih je voditi na more u Primošten - rekao je susjed. Jelenin najdraži predmet u osnovnoj školi bio je glazbeni, ali voljela je i hrvatski. Matematika joj nikad nije bila draga, a Jelena kaže da je matematika mrzila nju.

15 GODINA OD PRVE EPIZODE Villa Maria: 'Rozga se ljutila jer je ustajala u pet, a ne u podne'

Uvijek je sjedila u posljednjoj klupi jer joj je tamo bilo najbolje. U jaslice je krenula s godinu dana jer su joj mama i tata radili, a koliko se sjeća, voljela je ići u vrtić.

Foto: Screenshot Youtube

Kako je bila luda za baletom, zbog čega i danas, kako kaže, ima ikserice, nije imala previše vremena za druženje s vršnjacima. Dok su se druga djeca igrala ispred kuće, ona je navlačila baletne papučice i plesala ispred ogledala.

- Uvijek se sjetim kad sam kao devetogodišnja djevojčica plesala u predstavama koje bih ja izmislila. Rado se sjetim i veselih igara u dvorištu obiteljske kuće. Penjala sam se po ogradama i igrala tenis. Ja sam bila kao Boris Becker, uvijek bih pobjeđivala drugu djecu - otkila je Jelena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤🖤 #projectlove

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Kao mala imala je kornjaču koja se zvala Korni Kornjača i obožavala je rajčice. Jelena bi je hranila pa ju je brižno brisala da uvijek bude uredna i čista. Kao dijete bila je jako izbirljiva u hrani. Uglavnom je jela čokolade i bombone, svaki dan je molila mamu da joj ispeče pizzu ili napravi hrenovke. Mama Marija muku je mučila s njom da se hrani zdravo.

- Obožavala sam nositi hlače, a suknje nikad nisam voljela - izjavila je Rozga. Danas najčešće nosi minice. Na kratke suknje nagovorila ju je Severina (47), koja joj je rekla da ima super noge. Kao tinejdžerica Rozga je obožavala grupu Roxette, a od filmova 'Plavu lagunu'. Prva simpatija bio joj je crnokosi Antonio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message