Show

Komentari 8

Prije udaje Meghan pozirala u ogrtaču i 'valjala' se po podu

Prije udaje Meghan pozirala u ogrtaču i 'valjala' se po podu

Ovaj tjedan prikazat će se posljednja epizoda serije 'Suits'. Gotovo je naše 10-godišnje putovanje, napisao je glumac Patrick J. Adams i objavio niz fotografija

Dvije godine nakon što je Meghan (37), vojvotkinja od Sussexa prestala sudjelovati u snimanju serije 'Suits', obožavatelji su dobili 'intimniji' prikaz njezina odnosa s bivšim kolegama na setu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

U ponedjeljak je Patrick J. Adams, koji je u seriji glumio Meghaninog ljubavnog partnera Mikea Rossa na svom Instagram profilu objavio niz do sada neviđenih fotografija sa snimanja. 

Uoči finalne emisije, Adams je napisao kako se osjeća s obzirom na to da dolazi kraj jedne ere. 

- Ovaj tjedan prikazat će se posljednja epizoda serije 'Suits'. Gotovo je naše 10-godišnje putovanje - napisao je glumac. Brojni obožavatelji oduševljeno su komentirali fotografije na kojima vojvotkinja pozira u ogrtaču i 'valja' se po podu. 

Udajom za princa Harryja, Meghan je postala članicom britanske kraljevske obitelji. Zbog toga je morala zatvoriti sve svoje profile na društvenim mrežama. Ipak, njene fotografije su i dalje dio interneta. Premda je sada dio plemstva, njena prošlost je prati na svakom koraku.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM VUKUŠIĆEM:

Najčitaniji članci