Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
221 komentara

Primirje: Dječak vikend provodi sa Severinom kako je odlučeno

Kako doznajemo, Severina i bivši partner Milan Popović pridržavaju se sudske mjere koju je u četvrtak donijela sutkinja Tea Golub. Severina sina smije viđati dvaput na tjedan po pet sati te svakog drugog vikenda

Foto: PIXSELL
221 komentara

U pravnoj bitci oko skrbi za sina Severina Kojić (47) u četvrtak izgubila je spor s Milanom Popovićem (54). Sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U četvrtak oko 20:10 iz Severinina stana na zagrebačkom Kozjaku izašli su pjevačica, njezin sin, suprug Igor Kojić i još jedna ženska osoba. Sjeli su u crni Audi i otišli 'ostaviti' dječaka ocu. Splićanka je u roku od 20 minuta nakon što je predala sina utrčala u kuću da je susjedi ne vide. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako doznajemo, Severina će sina moći viđati dvaput na tjedan po pet sati te svakog drugog vikenda ako se bivši partneri drugačije ne dogovore. Također, dječak će biti s majkom tijekom katoličkih božićnih i uskršnjih blagdana, dok će s ocem provoditi one pravoslavne.

Bivši partneri su međusobne konflkte za sad stavili po strani, pa se kako doznajemo, pridržavaju sudske mjere po kojoj je Milan ovog vikenda sina trebao predati Severini, što se i dogodilo.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Severinini zastupnici ovu će odluku pokušati osporiti s obzirom na to da su protiv Popovića podnijeli kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava.

SINA ODVELA OCU Zbog šokantne presude Seve je na rubu suza: 'Svi su mi krivi'

Severinin odvjetnik Mate Matić za Slobodnu Dalmaciju objasnio je kako bi s Milanom Popovićem, kako kaže, bez obzira na ratove koje vode probao postići zajednički dogovor kako bi dijete imala što manje traume.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

- Pitanje je hoće li druga strana na to pristati, ja čak i vjerujem da hoće jer sam uložio napore da se ispoštuje sudska odluka. I Popovićev je odvjetnik rekao da ćemo nakon svega sjesti... Ja ću, bez obzira na ratove, probati mimo svega raditi na rješevanju situacije za dobrobit djeteta - istaknuo je Mate Matić. Odvjetnik Milana Popovića zadovoljan je odlukom. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- Zadovoljni smo s presudom iako je još nepravomoćna. Nadamo se da će se majka držati privremene mjere - rekao nam je Milanov odvjetnik.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message