Show

Komentari 20

Princ Charles ocu Philipu: 'Dragi oče, bio si jako voljen i cijenjen, a nedostaješ nam već sada'

Princ Charles ocu Philipu: 'Dragi oče, bio si jako voljen i cijenjen, a nedostaješ nam već sada'

Ljudi diljem Velike Britanije, ali i šire, opraštaju se putem društvenih mreža od princa Philipa. Osim bliske kraljevske obitelji, od njega su se oprostila i njegova djeca, Edward, Anne i Charles

Nakon što su svome ocu, princu Philipu, odali počast princeza Anne (70) i princ Edward (57), oglasio si o se i princ Charles (72) te ocu, koji je preminuo u 100. godini., uputio oproštajne riječi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Princ Charles, prvi od četvero djece kraljice i princa Philipa, svome ocu uputio je lijepe riječi.

- Kao što možete zamisliti, mojoj obitelji i meni izuzetno nedostaje otac već sada. Bio je jako voljen i cijenjen. Mogu zamisliti koliko bi bio dirnut brojem ljudi, ovdje u Velikoj Britaniji i diljem svijeta, koji zajedno s nama proživljavaju naš gubitak i našu tugu- rekao je princ Charles za The Independent.

.- Moj otac je bio posebna osoba. Njega bi oduševile reakcije i dirljive stvari koje su o njemu rečene. Obitelj i ja zahvalni smo na svemu tome- nadodao je.

Anne i Edward također su se oprostili od oca. 

- Život kraljevske obitelji bez njega bi bio drugačiji na mnogo načina, on je imao mnogo utjecaja na sve oko sebe, a i na druge - prenio je riječi Anne, Harpersbazar.

- Javna slika o mojim roditeljima nije uvijek bila poštena, ali oni su zajedno prebrodili sve teške trenutke, nisu se dali pokolebati - rekao je najmlađi sin Edward.

Pogreb princa Philipa održat će se kapeli St. George u dvorcu Windsor sljedeće subote u 15 sati. Ceremoniji će prethoditi minuta šutnje kojom će se odati počast vojvodi od Edinburgha.

 

 

Najčitaniji članci