Show

Komentari 0

Princ Harry o kratkom susretu s kraljicom Elizabetom u Velikoj Britaniji: Bilo ju je divno vidjeti

Princ Harry o kratkom susretu s kraljicom Elizabetom u Velikoj Britaniji: Bilo ju je divno vidjeti

Strani izvori pišu kako su princ i Meghan sada pozvani da se pojavi na balkonu Buckinghamske palače na kraljičinom platinastom jubileju

Princ Harry (37) i supruga Meghan Markle (40) u tajnosti su posjetili kraljicu Elizabetu II (95) po prvi put nakon više od dvije godine, a sada su poznati i pojedini detalji susreta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, princ Harry prekinuo je šutnju o tajnom sastanku s kraljicom, a strani izvori pišu kako su princ i Meghan sada pozvani da se pojavi na balkonu Buckinghamske palače na kraljičinom platinastom jubileju.

Ipak, Vojvoda i vojvotkinja ne bi imali formalnu ulogu u proslavi jubileja, ali bi se od njih očekivalo da prisustvuju i drugim službenim događajima.

Nakon susreta s kraljicom, princ Harry je izjavio:

- Bilo ju je divno vidjeti - rekao je.

FILE PHOTO: Britain's Queen Elizabeth, Prince Harry and Meghan, the Duchess of Sussex pose for a picture with some of Queen's Young Leaders at a Buckingham Palace reception following the final Queen's Young Leaders Awards Ceremony, in London

Strani izvori tvrde kako je kraljica, naravno, uživala u društvu unuka.

- Oduvijek ju je imao sposobnost nasmijati i to joj se sviđa kod njega. Kad god čuje da je Harry na telefonu, oči joj zasvijetle - prenosi izvor iz Palače.