Obavijesti

Show

Komentari 1

Princ William i Kate prihvatili su moderne metode odgoja: 'Žele da ih djeca vide kao prijatelje'

Princ William i Kate prihvatili su moderne metode odgoja: 'Žele da ih djeca vide kao prijatelje'
3

Kraljevski stručnjak istaknuo je kako je očito da su inspiraciju dobili od Kateinih roditelja, Carole i Michaela, s kojima je ona vrlo bliska. Toliko da je u ranim dvadesetima ubrojila majku i oca na popis najboljih prijatelja

VIDEO

Princ William (40) i Kate Middleton (40) često u javnosti vidimo s njihovom djecom, prinčevi George (9) i Louis (4) te princeza Charlotte (7). Očito je da su svi troje puno prisniji i opušteniji sa svojim roditeljima nego što su bili William i Harry (38). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kate nehotice otkrila poklon za godišnjicu braka - dijamantnu ogrlicu vrijednu 78 tisuća kuna! 01:01

Razni kraljevski stručnjaci tvrde kako je to zbog utjecaja Kate Middleton i modela odgoja koji je usvojila od svojih roditelja.  

- Princ William i princeza od Walesa usvojili su 'model Middleton roditeljstva' i žele da ih njihova djeca vide kao najbolje prijatelje - tvrdi stručnjak.

Christmas card of Britain's Prince William, Prince of Wales, Catherine, Princess of Wales and their children

Kraljevski stručnjak Duncan Larcombe istaknuo je kako je očito da su inspiraciju dobili od Kateinih roditelja Carole i Michaela koji su odgoju pristupali opuštenije od kraljevske obitelji. Kate je veoma bliska sa svojim roditeljima, a zanimljiva je i činjenica da je u svojim ranim dvadesetima ubrojila je majku i oca na popis svojih najboljih prijatelja.

Royal visit to Scarborough

Iako svu svoju djecu nastoje odgojiti na sličan način, kad je princ George u pitanju, koji će jednom postati kralj, ipak postoje, manje razlike. Iako navodno već zna svoju značajnu ulogu koju će jednog dana obavljati, Kate i William ne žele da Georgea već sada bude opterećen odgovornošću koja ga čeka. 

Royal visit to Boston - Day 3

Kate i William nedavno su donijeli odluku da se presele u Windsor kako bi imali mirniji život u kojem nisu mogli uživati u središtu Londona. Odlučili su se i za različite škole od onih koje su pohađali William i Harry.

Kraljevska obitelj osmjesima je uzvratila Harryju i Meghan: Na okupljanju su pokazali jedinstvo
Kraljevska obitelj osmjesima je uzvratila Harryju i Meghan: Na okupljanju su pokazali jedinstvo

Djeca su upisana u 'Lambrook School', a, sudeći po programu, vjerojatno bi mnoga djeca rado pohađala takvu školu. Moći će sudjelovati u raznim aktivnostima poput pčelarstva i ronjenja, a škola je poznata i po večerima Harryja Pottera.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin