Show

Komentari 13

Princeova obitelj tuži doktora: Radi njega se pjevač predozirao

Princeova obitelj tuži doktora: Radi njega se pjevač predozirao

Ističu u tužbi kako se doktor posljednji put susreo s Princeom dan prije smrti i tada je pogriješio u dijagnozi i tretmanu za njega. Osim njega, obitelj tuži i bolnicu te farmaceutsku kompaniju koja posjeduje ljekarne

Glazbenik Prince je umro 21. travnja 2016. u 58. godini života, a njegova obitelj je nakon bolnice odlučila tužiti i doktora Michaela Schulenberga, tvrdi američki portal TMZ. Obitelj smatra da Schulenberg nije pravilno liječio pjevačevu ovisnost o opioidima, lijekova za akutne i kronične bolesti. 

24sata

Ističu u tužbi kako se doktor posljednji put susreo s Princeom dan prije smrti i tada je pogriješio u dijagnozi i tretmanu za njega. Kako piše TMZ, obdukcija je pokazala kako je upravo Schulenbergov propust odigrao veliku ulogu u glazbenikovoj smrti.

Naime, imao je u krvi velike doze opioidnog lijeka Fetanyla koje su prevelike čak i za pacijente s kroničnom boli. No  policija nije dalje istraživala njegovu smrt jer nisu mogli otkriti izvor lijekova. 

Princeova obitelj je ranije tužila bolnicu koja je liječila njegovo predoziranje opioidima. Sad su u sve uključili i farmaceutsku kompaniju Walgreens jer su njezini zaposlenici odredili pogrešnu dozu lijekova i nisu se pobrinuli da ih pjevač pravilno uzima. 

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

24sata

Glazbenikova obitelj u novoj tužbi navodi doktora Schulenberga, bolnicu te farmaceutsku kompaniju. TMZ je ranije tvrdio kako je Prince iz ljekarne u vlasništvu Walgreensa u blizini svog doma u Minnesoti nekoliko dana prije smrti dobio lijekove. 

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.