Show

Komentari 4

Princeza Mako napustila Japan i s mužem preselila u New York: Odrekla se svih titula i luksuza

Princeza Mako napustila Japan i s mužem preselila u New York: Odrekla se svih titula i luksuza

Nakon vjenčanja, Mako, kći prijestolonasljednika Akishina i princeze Kiko, dobila je svoju prvu putovnicu kako bi mogla otpratiti Keija u New York, gdje on radi u odvjetničkom uredu

Bivša japanska princeza Mako, careva nećakinja, napustila je zemlju u nedjelju sa svojim novim suprugom kako bi počela nov život u Sjedinjenim Državama. Mako je prošli mjesec odustala od kraljevske titule kako bi se udala za kolegu s fakulteta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Novopečeni par Mako i Kei Komuro, oboje tridesetogodišnjaci, prošao je pored novinara koji su čekali u međunarodnoj zračnoj luci Haneda u Tokiju prije nego što su se ukrcali na let za New York.

Princess Mako of Akishino visit to Edinburgh University

Okupljeni su im mahali s terminala kad je zrakoplov poletio. Njihov je brak u Japanu pokrenuo javni dijalog o rodnim ulogama i medijskom izvješćivanju o kraljevskoj obitelji.

Mako je ove godine dijagnosticiran posttraumatski stresni poremećaj nakon što su njihove zaruke pratili novčani skandal, intenzivni medijski nadzor i trogodišnja razdvojenost para.

Princess Mako of Akishino visit to Edinburgh University

Nakon vjenčanja, Mako, kći prijestolonasljednika Akishina i princeze Kiko, dobila je svoju prvu putovnicu kako bi mogla otpratiti Keija u New York, gdje on radi u odvjetničkom uredu.

Najčitaniji članci