Show

Komentari 0

Zadnji rođendan kao princeza, od utorka je obična građanka

Zadnji rođendan kao princeza, od utorka je obična građanka

Njezin brak s pučaninom Kei Komuro u utorak značit će da postaje obična građanka japanske države u skladu sa zakonima prema kojima članice carske obitelji ne mogu zadržati svoj kraljevski status nakon udaje

Japanska princeza Mako slavi u subotu svoj 30. rođendan, posljednji put kao članica carske obitelji prije nego što se sljedeći tjedan uda za svog odabranika i postane obična građanka.

Njezin brak s pučaninom Kei Komuro u utorak značit će da postaje obična građanka japanske države u skladu sa zakonima prema kojima članice carske obitelji ne mogu zadržati svoj kraljevski status nakon udaje.

Fotografije Mako u šetnji s mlađom sestrom objavila je Uprava japanskog carskog dvora, no princeza nije dala komentar u povodu svojeg rođendana.

Princess Mako of Akishino visit to Edinburgh University

Trogodišnje zaruke princeze Mako i Komura obilježene su skandalima i sporovima koji su počeli kada je tabloid objavio da je Komuro upleten u financijski skandal.

Agencija za carski dvor objavila je na konferenciji za novinare početkom listopada da je princeza Mako razvila posttraumatski stresni poremećaj (PTSP) zbog intenzivnog medijskog nadzora kojem je podvrgnuta zbog svojeg angažmana.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU NAPUŠTENO-ZAPUŠTENO U KOJEM ISTRAŽUJEMO HALUDOVO: 

Najčitaniji članci