Show

Komentari 1

Princu Andrewu se 'crno' piše? Nakon uhićenja prijateljice, on je hitno okupio odvjetnike

Princu Andrewu se 'crno' piše?  Nakon uhićenja prijateljice, on je hitno okupio odvjetnike

Kraljica je nastavila podržavati svog sina, uključujući navodno trošenje milijuna funti privatno financirajući slučaj obrane vojvode od Yorka protiv navoda o seksualnom zlostavljanju

Američki odvjetnici princa Andrewa (61) navodno su održali hitne razgovore nakon osude Ghislaine Maxwell (60) za seksualnu trgovinu djecom dok su stručnjaci rekli da osuđujuće presude nisu dobra vijest za vojvodu od Yorka čija budućnost kao člana kraljevske obitelji postaje sve lošija.

Patrick McMullan Archives

Odvjetnici u SAD-u vjeruju da bi princ Andrew sada trebao biti zabrinut jer se njegova stara prijateljica suočava s provođenjem ostatka života iza rešetaka ako ne navede imena sudionika koji su uz Jeffreyja Epsteina iskorištavali maloljetnice.

Stručnjaci također vjeruju da će šanse da pobijedi sudski postupak koji je protiv njega pokrenula Virginia Roberts Giuffre sada biti još teže nakon što je jučer njujorška porota proglasila Ghislaine krivom.

Ghislaine je osuđena da je pomagala namamiti ranjive tinejdžerice u domove Jeffreyja Epsteina kako bi ih seksualno zlostavljali između 1994. i 2004.

Kraljevski stručnjaci kažu da je reputacija princa Andrewa sada ugrožena zbog njegovog prijateljstva s milijarderom i pedofilom Epsteinom i sada osuđenom Ghislaine Maxwell.

Princ Andrew dosljedno je poricao bilo kakvu uključenost u iskorištavanje maloljetnica, ali je dvaput spomenut kao sudionik, uključujući pilota koji ga je naveo kao jednog od putnika koji je letio u privatnom avionu seksualnog prijestupnika Epsteina, takozvanom 'Lolita Express' koji se koristio za prijevoz njegovih žrtava diljem svijeta.

Najčitaniji članci