Obavijesti

Show

Komentari 11

Pripiti Grdović 'odgodio’ je Knjazu snimanje showa...

Pripiti Grdović  'odgodio’ je Knjazu snimanje showa...
5

Pjevač je, stigavši u Zagreb, popio nekoliko čaša sa starim prijateljima pa došao na snimanje. Knjaz je odgodio snimanje vidjevši ga u tom stanju

VIDEO

Mladen Grdović (50) pojavio se jučer na snimanju “Najvećih hrvatskih misterija”, novog serijala Roberta Knjaza, vidno “razveseljen”. Rekao je kako se, čim je došao u Zagreb, išao naći s prijateljima. Iako je bilo vrijeme doručka, popili su nekoliko bevandi.
Knjaz je nakon nekoliko lakših scena odgodio snimanje za sutra procijenivši da pripiti pjevač one teže neće moći odraditi kako treba. Grdović se trebao okušati u borbi “na ruku” sa ženom, pohađati školu sigurne vožnje te otići kod psihijatra da mu napravi psihološki profil. Grdoviću je telefon u srijedu bio isključen i supruga mu je bila nedostupna, a Robert Knjaz nije bio pričljiv o tome kako mu je Zadranin na snimanje došao pijan.
- Ma bio je umoran od puta, pa se možda zato malo opustio. Sutra će biti bolje - rekao je RTL-ov genijalac i nahvalio plesno umijeće Mladena Grdovića, koji se okušao u suvremenom plesu te jazz danceu odjeven u šljokičaste tajice.
- Tema emisije je bila: Može li Hrvat položiti bečku školu. Mladen je, kao pravi Dalmatinac, bio najbolji kandidat za to. Ako dokažem da je to moguće, sigurno će nas primiti u EU. Ma što? Nakon ove emisije oni će nas moliti  da uđemo - predviđa Knjaz.

SUPRUGA MU OPROSTILA PRELJUB
Pjevač često pijan radi skandale. U javnosti se grli s nepoznatim djevojkama, a prije mjesec dana je verbalno napao suprugu Brankicu. Ona mu je sve oprostila, čak se brine i za njegovu izvanbračnu kćer Saru (5).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin