Show

Komentari 51

'Prodajem nošene gaćice, tako zaradim 6.000 kn mjesečno...'

'Prodajem nošene gaćice, tako zaradim 6.000 kn mjesečno...'

Cijena nošenog donjeg rublja kreće se od 338 kuna do 670 kuna. Cijena ovisi o aktivnosti tijekom koje je nosila te gaćice, a uz njih prodaje i čarape u kojima ide u teretanu

Instagram model i influencerica Vany Vicious (32) zarađuje radom preko društvenih mreža, a izvore prihoda malo je proširila. Nedavno je počela prodavati svoje nošeno donje rublje, prenosi Daily Star

POGLEDAJTE VIDEO:

Ima i različite vrste donjeg rublja, primjerice, njezini fanovi mogu kupiti gaćice koje je nosila dok je vježbala, nakon seksa ili one koje nosi cijeli dan. Osim gaćica, prodaje i čarape koje nosi u teretani ili tijekom dana. 

- Počela sam ih prodavati jer su me obožavatelji ispitivali hoću li im poslati. Osim gaćica, ispitivali su i za čarape. Počela sam i njih prodavati prije nekoliko mjeseci - rekla je Vany. Cijena nošenog donjeg rublja kreće se od 50 dolara, odnosno 338 kuna, do 100 dolara, odnosno 670 kuna. Cijena ovisi o aktivnosti tijekom koje je nosila gaćice. 

- Moji pratitelji mogu birati koje gaćice žele - kaže influencerica koja mjesečno zaradi čak 6.700 kuna samo od toga. Na Instagramu Vany ima 616.000 pratitelja. 

Vany je pozornost na društvenim mrežama privukla još na MySpaceu, a njezine brojne tetovaže učinile su je još zanimljivijom. Lansirala i dvije modne linije. 

- Pokrenula sam i te poslove jer znam da modeling nije nešto čime se mogu baviti zauvijek, ljudi stare - kaže.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE':

 

Najčitaniji članci