Show

Komentari 8

Prodana je vila Franka Sinatre: Ima čak sedam spavaćih soba

Prodana je vila Franka Sinatre: Ima čak sedam spavaćih soba

Kuća je ušuškana i okružena zelenilom i ima mali, retro bazen, saunu, privatnu terasu te frizerski salon. Idealna je za bijeg iz grada, druženje i organiziranje večera, ima lift, vanjski i i unutrašnji bar te predvorje

Američka komičarka Mindy Kaling (40) postala je vlasnica kuće na plaži, u Malibuu (Kalifornija), koja je nekada pripadala legendarnom pjevaču Franku Sinatri.

Početna cijena bila je 12,9 milijuna, potom 11,5 i na kraju je prodana za 9,95 milijuna dolara, što je oko 67 milijuna kuna. Luksuzna rezidencija ima čak sedam spavaćih soba i devet kupaonica.

Davne 1992, Frank i njegova supruga Barbara surađivali su s dizajnerom Tedom Grenzbahom, kako bi stvorili ovu elitnu nekretninu, odnosno njihovo 'najsretnije mjesto na planeti'.

Kuća je ušuškana i okružena zelenilom. Ima mali, retro bazen, saunu, privatnu terasu te frizerski salon.

Idealna je za bijeg iz grada, druženje i organiziranje večera, ima lift, vanjski i i unutrašnji bar te predvorje s pogledom na ocean.

U slučaju da joj se nekada ne ide na plažu i ne kupa u oceanu, Mindy Kaling može zaplivati u bazenu, bez kojeg gotovo da ne postoji nijedna kuća u Los Angelesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci