Obavijesti

Show

Komentari 0

Projekcija 'Šegrta Hlapića' na dar u prvom kinu u Vukovaru

Projekcija 'Šegrta Hlapića' na dar u prvom kinu u Vukovaru
5

Na projekciji 22. prosinca u 10 sati gostovat će i glumci filma, Ena Lulić koja glumi Gitu, Mile Biljanović koji je utjelovio Hlapića, te redatelj filma Silvije Petranović

VIDEO

Grad heroj, Vukovar, ovog vikenda dobiva prvo kino u poslijeratnom razdoblju. CineStar Vukovar, prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji povodom otvorenja poklanja posebnu projekciju Specijalnoj osnovnoj školi Josipa Matoša u Vukovaru – školi za djecu s posebnim potrebama. Na projekciji u nedjelju, 22. prosinca 2013. u 10 sati posebni gosti biti će glavni glumci Gita (Ena Lulić) i Šegrt Hlapić (Mile Biljanović) te redatelj Silvije Petranović koji će djeci podijeliti potpisane plakate filma i družiti se s najmlađima nakon filma. I glumci i redatelj pozdravit će sve posjetitelje projekcije filma u 11 h koja je otvorena za javnost te nakon filma odgovarati na pitanja publike. 

- Jako nas veseli što je upravo Šegrt Hlapić najgledaniji hrvatski dječji film od osamostaljenja s više od 124 000 gledatelja. Posebno nas veseli da ćemo, nakon što smo film prikazali u cijeloj Hrvatskoj, imati premijeru u Vukovaru. Igrani film Šegrt Hlapić koji je snimljen prema romanu Ivane Brlić Mažuranić, svojom velikom gledanošću i interesom publike postao je  omiljen djeci kao i cijeloj obitelji. Na svečanu Vukovarsku premijeru doći će djeca glumci Hlapić i Gita te dio ekipe te se nadamo da ćemo u ovo blagdansko raspoloženje donijeti mnogo dobrote i veselja svim Vukovarcima.” – izjavio je redatelj filma Silvije Petranović.

Najuspješniji kinoprikazivač u regiji, Blitz-CineStar, prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji i 13-ti u regiji za sve posjetitelje otvara 22. prosinca u 11 sati, u sklopu shopping centra Golubica mall. CineStar Vukovar kruna je desetogodišnjeg rada najvećeg regionalnog kinoprikazivača na koji su neizmjerno ponosni. 

CineStar Vukovar u potpunosti je digitalizirano kino s tri dvorane, od kojih su dvije opremljene realD 3D tehnologijom. CineStar će publici u Vukovaru predstaviti i svoju ultimativnu kinodvoranu – CineStar eXtreme s platnom veličine 100 kvadratnih metara! Vukovarci će na raspolaganju imati 418 sjedala od kojih su 4 za invalide, a godišnje će se prikazivati oko 130 novih filmskih hitova te fantastični alternativni sadržaji kao što su najveće svjetske produkcije opera, baleta, koncerata, izložbi i drugih sadržaja koje posjetitelji mogu pogledati samo u CineStaru!

Brojnim i raznovrsnim sadržajima CineStar Vukovar omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Vukovara, a građanima svih uzrasta pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kino standardima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin