Obavijesti

Show

Komentari 1

Prokletstvo obitelji Guinness: Mlada nasljednica (19) umrla je nakon nesreće na bazenu...

Prokletstvo obitelji  Guinness: Mlada nasljednica (19) umrla je nakon nesreće na bazenu...
4

Policija je provela istragu, ali nitko nije vidio što se dogodilo s Honor niti zna kako je ostala na dnu bazena. Jedna od teorija je da se poskliznula na mokroj površini pa je udarila glavom

VIDEO

Preminula je Guinnessova nasljednica Honor Uloth, javlja Daily Mail. Imala je samo 19 godina. Pronađena je bez svijesti na dnu bazena tijekom obiteljskog roštilja u srpnju. No, tek je sada mrtvozornik potvrdio da je riječ o tragičnoj nesreći.

U bazenu ju je primijetio 15-godišnji brat Rufus. Zaronio je da joj pomogne pa ju je izvukao, ali liječnici je nisu uspjeli spasiti te je umrla u bolnici. Shrvana obitelj odala joj je počast i otkrila kako će donirati njezine organe jer je ona to htjela.

- Uvijek je jasno stavljala do znanja da bi, ako joj se što dogodi, voljela da njezini organi budu donirani onima kojima je to potrebno - rekla je obitelj, a potom dodala: 

- Izgubili smo kćer i sestru koje je unijela svjetlost i radost u naš život. Bila je tako zabavna i puna dobrote. Imala je tu sposobnost da okuplja ljude i čini da se osjećaju dobro.

Plovili kanuom: Unuka Roberta Kennedyja utopila se sa sinom
Plovili kanuom: Unuka Roberta Kennedyja utopila se sa sinom

Policija je provela istragu, ali nitko nije vidio što se dogodilo s Honor niti zna kako je ostala na dnu bazena. Jedna od teorija je da se poskliznula na mokroj površini pa je udarila glavom. Inače, njezini roditelji su Rupert Uloth (56) i Lady Louisa Jane Guinness (53), kćer Benjamina Guinnessa koji je bio 3. grof od Iveagha.

Guinnessova dinastija pretrpjela je niz tragedija. Arthur Guinness, koji je pivovaru pokrenuo 1759. i postao najbogatiji čovjek u Irskoj, imao je 21 dijete, ali je izgubio njih deset prije vlastite smrti. Mnogi su njegovi unuci postali alkoholičari, umrli u siromaštvu ili završili u mentalnim ustanovama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao