Obavijesti

Show

Komentari 32

'Propala' Demi ne skida prsten, a Sara je sumnjala da je trudna

'Propala' Demi ne skida prsten, a Sara je sumnjala da je trudna
9

Demi Moore mršavija je no ikad, 'izjeda' je Ashtonova nevjera, no još ne odustaje od braka. Njegova ljubavnica je pak nakon lude noći u hotelu brinula da je ostala trudna

VIDEO

Sara Leal (22) jedva je dočekala da medijima ispriča detalje afere s Ashtonom Kutcherom (33). Demi Moore (48) razgovarala je s odvjetnikom o rastavi i raspodjeli imovine, a glumac je prijateljima rekao kako samo čeka da Demi podnese zahtjev za rastavu braka. 

Demi je očito odlučila truditi se da spasi brak pa još nosi vjenčani prsten. Na premijeru filma 'Margin Call' u kojem glumi došla je sama, ali na ruci je imala prsten. Očito još nije spremna otpisati šestogodišnji brak s Ashtonom. Ipak, očito je da je njegova nevjera doslovno izjeda. Dok je pozirala na crvenom tepihu Demi je pokazala pretjerano vitku liniju. Seksi oblinama koje su bile njen zaštitni znak više nema ni traga, ostao je samo kostur. 

Testirala se na trudnoću

Dok se Demi trudi očuvati odnos sa suprugom, njegova ljubavnica Sara testira se na trudnoću. Teksašanka je bila zabrinuta da je nakon lude noći s Ashtonom ostala u drugom stanju pa se testirala kako bi bila sigurna da joj nije napravio dijete. Test je napravila čak dva puta.

- Sara ne želi dijete, ne pada joj na pamet da sad bude majka. Istina, da nosi Ashtonovo dijete do kraja života ne bi morala ni o čem brinuti, ali dijete jednostavno nije nešto što ona sad želi - rekao je za Rumorfix.com Sarin prijatelj Jonathan Rockelmann te dodao da su oba testa za trudnoću bila negativna.

Rockelmann dodaje kako Sara nije nevinašce kakvim se prikazala u razgovoru za US Weekly

- Rekla je da joj je afera s Kutcherom bila prva takve vrste, da se nikad prije nije poseksala s tipom samo za jednu noć. To je najveća izmišljotina koju sam ikad čuo. Živjeli smo zajedno dok smo studirali i na faksu je znala 'pokupiti' dečka dok je bila vani i poseksati se s njim te ga nikad više ne vidjeti - kaže Sarin prijatelj te dodaje kako je jedina razlika što dečki s kojima je prije bila nisu bili slavni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'