Obavijesti

Show

Komentari 15

Proslava s Lokicama: Prijatelji Lokina iznenadili za rođendan

Proslava s Lokicama: Prijatelji Lokina iznenadili za rođendan
3

Prijatelji su Duška Lokina iznenadili originalnim darovima, a svi su nosili i perike. Dobio je kutiju viagre od svakog pa se ženi Anuški vratio ‘spreman za akciju’

VIDEO

Pjevač je u kvartovski kafić došao popiti jutarnju kavu. Dočekali su ga prijatelji koji su priredili feštu iznenađenja za njegov 71. rođendan.

– Nisam znao što mi spremaju. Kad sam ušetao u kafić, sve je izgledalo sasvim normalno, a onda su s perikama i u majicama s natpisom ‘Svi smo mi Lokice’ odjednom iskočili iza šanka - kaže Duško Lokin.

Objašnjava kako su mu htjeli pokazati da su i u ovim godinama veseli i raspojasani.

Momci su stavili perike kako bi sličili pjevaču, a osim paketića viagre, svaki od njih darovao mu je i bocu Jack Daniel’sa, Lokinova omiljenog pića. Fešta iznenađenja počela je u 10 i završila u 13 sati, nakon čega su otišli doma odspavati.

– Ipak smo skupili puno godina, ne možemo više ružiti kao nekad. Ali smo navečer nastavili sa slavljem. Jedina želja koju imam jest i 91. rođendan proslaviti u istoj ekipi – veselo će pjevač.

Nije htio otkriti čime ga je za rođendan obradovala supruga Anuška, ali s punom vrećicom “čarobnih pilula”, smije se, zna čime će on iznenaditi nju.

– Živim život ispunjen ljubavlju i veseljem. Ne žalim ni za čime – kaže Lokin i najavljuje veliku ljetnu turneju s bendom D’Legends u kojem pjeva s Kićom Slabincem, Darkom Domijanom i Željkom Krušlinom Kruškom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin