Show

Komentari 37

Prošlo je 38 godina otkako je Lepa Brena samu sebe udarila nogom u glavu i pala na pod

Prošlo je 38 godina otkako je Lepa Brena samu sebe udarila nogom u glavu i pala na pod

Pad pjevačice do sada ima preko 1,2 milijuna pregleda na YouTubeu. Izvodeći pjesmu 'Dama iz Londona' htjela je svima pokazati koliko visoko može dignuti nogu pa se lupila u glavu

Srpska pjevačica Lepa Brena (60) nastupila je 1983. godine u Mostaru gdje je prilikom izvođenja pjesme imala malu nesreću na bini. Fanovi tvrde da se ovih dana obilježava 38. godina od ovog događaja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je plesala na početku pjesme, podigla nogu u zrak, udarila samu sebe i pala na pod. U videu se čuje da se publika nasmijala, a Brena se ponašala poput prave profesionalke - brzo se ustala i započela pjesmu 'Dama iz Londona' kao da se ništa nije dogodilo. Grupa 'Slatki greh' svirala je kao da se ništa nije dogodilo. 

Ovaj Brenin incident nije novost u svijetu poznatih no, nakon prebacivanja s VHS kasete na YouTube, postao je prava senzacija na internetu. 

Brenin video skupio je preko 1,2 milijuna lajkova. 

- Ovo je bilo u Mostaru, 1983. i nije se udarila nogom nego je izgubila ravnotežu pa pala, ali je iz ovog ugla kamere izgledalo da se udarila - tvrdi jedan od komentatora na YouTubeu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nasmij se do suza uz videe u Oriđiđi Videoteci!

 

Najčitaniji članci