Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Prošlo je deset godina od videa 'Bože, Petra': Prepoznaju me

I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo zato što ću biti popularna, ispričala je Petra

Foto: YouTube/Screenshot
18 komentara

Natalija Mitrović i Petra Milošević iz Svilajnca iz Srbije postale su popularne kad su prije desetak godine 'gostovale' u emisiji 'Besne gliste'. Curice su tada imale samo četiri godine, a internetska senzacija postale su rečenicom 'Bože, Petra!'. Ona im je, kažu, obilježila život. 

Foto: screenshot/

- Postala sam baš popularna. U početku sam se puno fotografirala s ljudima, na ulici me pitaju za sliku, ali prije je toga bilo više - rekla je Natalija, koja je izgovorila 'famoznu' rečenicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Djevojčice sada idu u osmi razred osnovne škole, a osim Natalije, u školi prepoznaju i 'pravu' Petru. Natalija nije mogla vjerovati da bi se njena prijateljica ošišala i tako postala 'ćelava'. 

Foto: screenshot/

- I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta 'Bože, Petra'. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo to što ću biti popularna - izjavila je Petra. 

Foto: screenshot/

Video se na YouTubeu može naći na nekoliko različitih kanala, ali onaj 'originalan' pogledan je preko 3,3 milijuna puta. Tema emisije bili su frizeri, a Natalija je oduševila rečenicom:

- Da sečeš kosu da budeš ćelav? Bože, Petra!

Foto: screenshot/

Pored toga, Natalija je nasmijavala gledatelje i zbog toga što nije prestajala pričati. Tako 'jadna' Petra gotovo da i nije mogla doći do riječi, ali Natalija joj je cijelo vrijeme govorila: 'Mogu li sad malo ja da pričam?'. 

Jovana Maletić, voditeljica emisije 'Flashback' u kojoj se prisjećaju ljudi koji su bili prije popularni, sjeća se i Natalije. 

- Kad smo anketirali publiku koga bi voljeli vidjeti u emisiji poslije određenih godina, za koga misle da su zaboravljeni, dosta njih je pitalo gdje je ta djevojčica, odnosno gdje je 'Bože, Petra' jer je to tako ostalo - rekla je Jovana. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Naši partneri pišu
Message