Show

Komentari 12

Prozvali ih za dug od 215.000 kn: Začepila im usta i u Dubaiju pozirala u badiću od 3300 kuna

Prozvali ih za dug od 215.000 kn: Začepila im usta i u Dubaiju pozirala u badiću od 3300 kuna

Nakon što se nogometaš Junior Fernandes našao na listi poreznih dužnika, uslijedili su brojni komentari. No nije dugo trebalo da njegova supruga uzvrati i pokaže kako unatoč dugovima uživaju

Početkom mjeseca na listi dužnika Porezne uprave našao se nogometaš Junior Fernandes (31), nekad najplaćeniji Dinamov igrač. Hrvatskoj je dužan 215.000 kuna poreza. Njegova supruga Marta Fernandes (24) potom se na društvenim mrežama 'opravdala' za navedeni dug.

POGLEDAJTE VIDEO:  Vjenčanje Marte i Juniora

Objasnila je kako se radi o porezu na nekretnine, ali kako dug nisu stigli platiti jer nisu bili u Hrvatskoj. Marta se našla na meti kritika nakon što je 'isplivao' dug jer unatoč tome na društvenim mrežama redovito pozira u skupocjenim krpicama, a par nerijetko odlazi na luksuzna putovanja. 

Marta i Junior trenutačno sa svojim sinom uživaju u Dubaiju. Na društvenim mrežama pohvalila se s nekoliko fotografija i 'začepila' usta svima koji su je kritizirali.

Pozirala je na jahti u badiću luksuznog australskog modnog brenda Zimmerman. Cijena badića kojeg je odjenula je 3.300 kuna. Pratiteljice su joj u komentarima poručile kako joj dobro pristaje i hvalile je na račun izgleda.

Osim toga, Miss Fernandes podijelila je nekoliko fotografija na Instagram 'storyju'. Na jahti uživa sa sinom i suprugom Juniorom. 

Podsjetimo, odmah nakon prozivki zbog duga, Marta je na društvenim mrežama priložila fotografiju kako bi pokazala da su im porez pokušali uručiti 23. listopada, no ona je samo tri dana ranije otputovala iz Hrvatske. Osim toga, u Hrvatsku nije mogao doći ni Junior.

- Moj suprug je nogometaš koji ne igra u Republici Hrvatskoj, ne igra čak niti na istom kontinentu što je itekako poznato - napisala je tada Marta. 

Inače, Junior trenutačno igra za nogometni klub 'Al Ittihad Kalba' iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Najčitaniji članci